fbpx

Konec akcije „Podarimo 15.000 otroških plenic“

Zavod MON

Akcija „Podarimo 15.000 otroških plenic“ uspešno zaključena Ideja se je porodila, ko je pobudnik akcije Tomaž Petak dobil svojega šestega otroka. Skupaj z njim se je rodila ideja o akciji, v kateri bi lahko vsaj malo…

Akcija „Podarimo 15.000 otroških plenic“ uspešno zaključena

Ideja se je porodila, ko je pobudnik akcije Tomaž Petak dobil svojega šestega otroka. Skupaj z njim se je rodila ideja o akciji, v kateri bi lahko vsaj malo finančno mamicam in očkom  novorojenčkov olajšali prva dva meseca s tem, da jim podarimo paket otroških plenic.

Ideja se nam je zdela seveda dobra in že v nekaj tednih se je ponudila priložnost o sodelovanju Hospitalie d.o.o. in Zavoda Med.Over.Net, ki je hitro stekla.

Obvestilo o tem, da podarimo 15.000 plenic smo objavili na spletno stran Med.Over.Net in na spletne starševske forume. Novica pa se je hitro razširila med ljudmi po celi Sloveniji. Začeli smo prejemati sporočila elektronske pošte, v katerih so ljudje prosili za pomoč, zase ali za druge. V treh dneh nam je uspelo zbrati 45 družin in med 35 izmed njih razdeliti pakete otroških plenic. Nekateri otroci pa so bili preveliki; no, ali pa pleničke premajhne. :-)

Prejemniki so bili paketov zelo veseli.  Prejeli smo številne zahvale, med njimi tudi misli, ki jih je zapisala Ajša:

“Danes sem prejela vaš paket. Ne znam vam opisati kako sem bila vesela, da ste izbrali mene in mi pomagali. Moja znanka nam je omenila, da obstajate, poiskala sem vas ter vam pisala. Lažje mi je, ker vidim, da so poleg moje družine še prijazni in humani ljudje, da me nima biti česa strah, saj nisem sama.
Konec tedna bom dopolnila osemnajst let, konec poletja imam rok. Pričakujem punčko, vsaj tako so rekli zdravniki.
Zahvaljujem se vam za pomoč in toplo pozdravljam vse!”

Besedam zahvale ni potrebno veliko dodati. Morda le to, da še enkrat rečemo HVALA vsem družinam in posameznikom, ki so v akciji sodelovale in opozorile na tiste, ki bi jim paket plenic prišel prav.
Posebna zahvala gre podjetju Hospitalia d.o.o., ki je otroške plenice prispevala.
Brez njih ne bi nič bilo.

Srečno!

Andreja Verovšek
Zavod Med.Over.Net
01/520 50 50
[email protected]
/* */

April 2008


Sledite nam