fbpx

Dan odprtih vrat zdravstvene nege na OI Ljubljana – vabilo

Bolezni, Zdravje in bolezni

Ob Mednarodnemu dnevu medicinskih sester, danes 25. maja. 2007, v avli stavbe D (od 8h do 16h) poteka DAN ODPRTIH VRAT ZDRAVSTVENE NEGE NA ONKOLOŠKEM…

Ob Mednarodnemu dnevu medicinskih sester, danes 25. maja. 2007, v avli stavbe D (od 8h do 16h) poteka DAN ODPRTIH VRAT ZDRAVSTVENE NEGE NA ONKOLOŠKEM INŠTITUTU LJUBLJANA.

Tradicionalno na Onkološkem inštitutu Ljubljana v Dejavnosti zdravstvene nege in oskrbe bolnika ob mednarodnem dnevu medicinskih sester podeljujejo zaposlenim v zdravstveni negi priznanja za dosežke iz področja razvoja stroke in izboljševanja kakovosti zdravstvene nege onkoloških bolnikov.

V letošnjem letu svečana prireditev poteka pod že znanim sloganom »DAN ODPRTIH VRAT ZDRAVSTVENE NEGE«.

Prireditev je organizirana v avli stavbe D. Na ta način želijo omogočiti čim širši skupini onkoloških bolnikov in njihovim svojcem, da čim bolje spoznajo delo medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov ter vlogo in pomen zdravstveno vzgojnega dela za paciente z rakom. Hkrati jim želijo omogočili srečanje s posameznimi društvi in prostovoljnimi organizacijami, ki delujejo na področju kakovostne in celovite obravnave pacientov z rakom.

Aktivnosti:

Zavod Med.Over.Net in Združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L sta se odločila, da na ta dan pacientom in svojcem približata delovanje Združenja L&L in sistema brezplačnih zdravstvenih nasvetov na Med.Over.Net.

Imajo “INFO TOČKO”, kjer bodo učili in seznanjali prednosti iskanja informacij s pomočjo interneta in možnost pridobivanja nasvetov in tolažbe preko onkoloških spletnih forumov Kako živeti z rakom?, Limfom in Levkemija/Transplantacija .

Vabljeni, da se udeležite dneva!

Za dobro voljo, za zdravje, za ŽIVLJENJE!

Kristina Modic
Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L
[email protected]

Andreja Verovšek
Zavod Med.Over.Net
[email protected]


Sledite nam