fbpx

0,5% – boj za preživetje

Zavod MON

V zadnjih dneh je Slovenijo preplavila množica elektronskih sporočil "Komu nameniti 0,5% dohodnine". Na Med.Over.Net-ovih forumih je vsaka 10 tema posvečena temu vprašanju. Dnevno dobivamo prošnje, če bi lahko na naših straneh objavili, naj ljudje…

V zadnjih dneh je Slovenijo preplavila množica elektronskih sporočil “Komu nameniti 0,5% dohodnine”. Na Med.Over.Net-ovih forumih je vsaka 10 tema posvečena temu vprašanju.

Dnevno dobivamo prošnje, če bi lahko na naših straneh objavili, naj ljudje donirajo njihovi organizaciji. Dobrodelnost se je sprevrgla v boj, tekmovalnost, prepričevanje in (skoraj-da-ne) mesarsko klanje.

“Boste objavili, boste objavili?”, kričijo iz vseh smeri predstavniki verskih, dobrodelnih, sindikalnih in invalidskih organizacij. Vsaj gasilci še niso odkrili prednosti portala in nas pustijo pri miru.

Na drugi strani pa imamo še problem. Druga skupina ljudi, to so tisti, ki so tako ali drugače povezani z nami preko strokovnega ali družabnega virtualnega povezovanja, nas sprašuje po naši davčni številki. Ko pojasnimo, da nas ni na seznamu, se čudijo in nam očitajo, “kako to, da ne?”.

Dragi prijatelji in znanci,
sporočamo, da smo sprožili postopke za to, da nas uvrstijo na ta seznam. Če želite za del sredstev določiti, da bodo prišla na Med.Over.Net, v dohodni zapišite davčno številko 29763371.

več informacij:
01/520 50 50
[email protected]
/* */


Sledite nam