fbpx

DVD za medvedka – vabilo na novinarsko konferenco

Zavod MON

DVD ZA MEDVEDKA – Zaključek akcije V tednu boja proti raku ( 5. do 9. marca) se zaključuje akcija DVD za medvedka – akcija zbiranja risank in filmov za hemato – onkološki oddelek Pediatrične klinike…

DVD ZA MEDVEDKA – Zaključek akcije

V tednu boja proti raku ( 5. do 9. marca) se zaključuje akcija DVD za medvedka – akcija zbiranja risank in filmov za hemato – onkološki oddelek Pediatrične klinike in drugih otroških oddelkov po Sloveniji.

Vabimo vas, da se udeležite novinarske konference v torek, 6. 3. 2007 ob 12.30 uri, ko bodo DVD – ji predani predstavnikoma Pediatrične klinike v Ljubljani, doc. dr. Janezu Jazbecu, dr. med. – predstojniku oddelka in psihologinji mag. Martini Bürger Lazar. Novinarska konferenca bo v prostorih Dvorca Sela, Zaloška 69, 1000 Ljubljana, 2 vhod.

Na konferenci bodo predstavljeni uspehi akcije, povedali bomo nekaj o pomenu civilnih pobud in izvedbi tovrstnih akcij v zdravstvu, ter predstavili specifike in težave, s katerimi se soočajo na oddelku.

Na srečanju bo spregovorila tudi pobudnica akcije, Petra Tomc Šavora, mamica Jakoba, ki je zbolel za levkemijo. Jakob je danes star 6 let in hodi na redne kontrole.

Toplo vabljeni!

Vaš Med.Over.Net

Andreja Verovšek
vodja projektov
Zavod Med.Over.Net

Informacije:
[email protected]
/* */

01/520 50 50 ali 040 46 43 40

več o akciji DVD za medvedka: >>>


Sledite nam