fbpx

Podarite bolnim otrokom risanko – v Dnevniku

Zavod MON

V Dnevniku so zapisali: Pri Zavodu Med.Over.Net so začeli z dobrodelno akcijo DVD za medvedka, v kateri zbirajo različne risanke in filme na DVD-jih. Namenili jih bodo hematoonkološkemu oddelku na Pediatrični kliniki v Ljubljani, kjer…

V Dnevniku so zapisali:

Pri Zavodu Med.Over.Net so začeli z dobrodelno akcijo DVD za medvedka, v kateri zbirajo različne risanke in filme na DVD-jih. Namenili jih bodo hematoonkološkemu oddelku na Pediatrični kliniki v Ljubljani, kjer se zdravijo otroci, oboleli za rakom.

Otroci v bolnišnici prebijejo ure, dneve, včasih pa tudi tedne in mesece. Prav krajšanju bolnišničnih dni bodo namenjeni DVD-ji, ki jih bodo zbrali v akciji. Če imate tudi sami kak film ali risanko, ki bi lahko bila zanimiva za predšolske in šolske otroke do 18. leta, ju lahko pošljete na naslov Zavod Med.Over.Net, Zaloška 69, Ljubljana. DVD-ji naj bodo originalni, opremljeni s slovenskimi podnapisi ali sinhronizirani. O tem, katere naslove si želijo, lahko več preberete na spletni strani http://zavod.over.net/novica.php?nid=11233.

Če želite, lahko v ta namen nakažete tudi denar in bodo pri Zavodu DVD kupili po lastnem izboru. Podatki za položnico ali nakazilo preko e-banke: Zavod Med.Over.Net, Glinek 22, 1291 Škofljica, Transakcijski račun: SI56 0201 0025 4454 925; sklic 00, namen: dvd.

(lo) Dnevnik >>>


Sledite nam