fbpx

Slovenija sodeluje, DM daruje!

Zavod MON

S februarjem so v dm-u pričeli z obsežno akcijo s sloganom "Zdravje je naša briga" , katere cilj je osveščanje, informiranje in spodbujanje zdravega načina življenja vsakega posameznika in vseh Slovencev. Obenem želijo s to kampanjo…

S februarjem so v dm-u pričeli z obsežno akcijo s sloganom “Zdravje je naša briga”, katere cilj je osveščanje, informiranje in spodbujanje zdravega načina življenja vsakega posameznika in vseh Slovencev. Obenem želijo s to kampanjo nagraditi obstoječe ter bodoče kupce z brezplačnim paketom, s katerim boste naredili prvi, a velik korak za zdravje in preventivo.

V dm-u se tudi zavedajo, da samo osveščanje in informiranje nista dovolj. Ljudje potrebujemo več. Potrebujemo možnost, da lahko sprejmemo zdrav način življenja. To možnost vam ponujajo s kampanjo “Zdravje je naša briga”. Pridružite se, saj lahko skupaj dosežemo več!

Kako se prijavite?

V vseh prodajalnah dm po Sloveniji lahko izpolnite prijavnico z osebnimi podatki ter jo tam tudi oddate. Prijava je popolnoma brezplačna in ni pogojena z nakupom. V zahvalo za vašo izkazano dobro voljo in željo po sodelovanju vam ob prijavi podarimo “paket zdravja”, ki vsebuje:

 1. Priročnik za zdravo življenje
  Gre za obsežen priročnik, ki so ga pripravili v sodelovanju s priznanimi zdravniki z različnih področij pod okriljem Zavoda MON – med.over.net, najbolj obiskanega portala zdravniških nasvetov v Sloveniji. Priročnik v obliki dnevnika vsebuje nasvete, ki vam bodo pomagali, da boste v štirih mesecih občutno okrepili svoje zdravje, in da bo skrb zanj postala vaša stalnica tudi v prihodnje.
 2. Knjižico bonov ugodnosti
  Sestavlja jo 40 različnih bonov za ugodnejši nakup izbranih izdelkov iz našega prodajnega programa, ki se navezujejo na mesečne tematike kampanje “Zdravje je naša briga.” Obenem v knjižici najdete bon s popustom za prijavo na 2. dm tek za ženske in bona s popustom pri naročilu na reviji Lepa & Zdrava ter Anja.

dm od vsake prijave daruje 1€ za zdravje vseh Slovencev in podpira delovanje spletnega portala http://www.med.over.net/.
dm-ova zdravstvena pobuda na ta način poziva slovensko javnost, da sodeluje v programu Zdravje je naša briga in s svojo prijavo donira sredstva za lastno zdravje in zdravje vseh Slovencev.

Za donacijo zadostuje le prijava v program, kar pomeni, da z oddano prijavnico, s katero prejmete brezplačen paket Zdravje je naša briga, obenem darujete 1€, ki ga bo dm namenil skrbi in promociji zdravja na nacionalnem nivoju.

Projekt podpirajo:

 • Zavod MON – Med.Over.Net >>>
 • Inštitut za preventivno medicino >>>
 • Zavod za zdravstveno varstvo Celje >>>
 • Zdravstveni dom za študente Ljubljana >>>
 • Društvo za srce in ožilje >>>

Več informacij >>>


Sledite nam