fbpx

MON-ove otroke je obiskal dedek Mraz

Zavod MON

Tradicionalno srečanje s predstavo o Mačku Muriju in prihodom Dedka Mraza je obiskalo več kot 100 otrok, ki so s seboj pripeljali tudi starše. Srečanje je potekalo v Festivalni dvorani, v nedeljo, 17.11.2006 v dopoldanskem času….

Tradicionalno srečanje s predstavo o Mačku Muriju in prihodom Dedka Mraza je obiskalo več kot 100 otrok, ki so s seboj pripeljali tudi starše.

Srečanje je potekalo v Festivalni dvorani, v nedeljo, 17.11.2006 v dopoldanskem času.

To je že četrto srečanje, ki ga organizirajo starši, ki obiskujejo spletni portal Med.Over.Net, še posebej forum Straševski čvek. Je dogodek, ki je posledica samoiniciative in poteka v organizaciji nekaj posameznih uporabnic iz foruma. Prijave na srečanje se zbirajo na forumu, kjer starši lahko tudi izberejo nekaj izmed ponujenih daril, ki jih po končani predstavi Dedek Mraz izroči vsakemu otroku.

Otroka, ki želi tudi vzame v naročje, da ponosni starši naredijo fotoposnetek.

Utrinki iz letošnjega srečanja:


Po 9. uri smo se začeli počasi zbirati.


Hišica na odru je bila vabljiva in ker smo že komaj čakali, da se začne, jo je bilo potrebno pogledati tudi od bliže.


Potem pa je  postalo tako zanimivo, da smo kar pozabili na to, zakaj smo prišli.


Noooo in takrat je prišel. Dedek Mraz osebno. Pričakali smo ga kar stoje.


Dobili smo tisto, kar je bila pika na i. Darilo.

Dedek Mraz je vsem otrokom razdelil darila, povedal pa je nekaj, kar je morda celo bolj pomembno od tistega, kar je ponavadi v darilni vrečki.

Otroke in starše je pozval, naj skupaj z njim čarajo.
Pokazal je, kako razširiti roke, jih skleniti okoli svojega telesa in kako se objeti. Povedal je, da je potrebno izreči še čarobne besede “rad se imam”.

Prikazal je tudi, da lahko čaramo na drugih. To naredimo tako, da jih objamemo in jim povemo, da jih imamo radi. To naj bi po nasvetu Dedka Mraza naredili vsaj 8 krat dnevno za odrasle in 12 krat dnevno za otroke.

Po dveh urah srečanja smo zaključili prireditev ob sladicah, ki so jih pripravile pridne roke in sklenili, da se bomo potrudili biti pridni še naprej in da bomo malo poslušali tudi to, kar nam je dobrega priporočil Dedek Mraz.


Sledite nam