fbpx

Kaj vas ovira, da se ne odločite za (še enega) otroka?

Zavod MON

V zadnjih dneh potekajo mnoge debate o Strategiji za dvig rodnosti. Bilo je veliko kritik, malo manj pohval. Želimo si, da bi tudi Med.Over.Net prispeval košček v mozaik k prizadevanjem države, za reševanje tega "problema"…

V zadnjih dneh potekajo mnoge debate o Strategiji za dvig rodnosti. Bilo je veliko kritik, malo manj pohval.

Želimo si, da bi tudi Med.Over.Net prispeval košček v mozaik k prizadevanjem države, za reševanje tega “problema” oziroma razumevanja stanja.

Malo smo se pogovarjali o razlogih za “nerojstva”. Nekateri izpostavljajo finančne težave, mnogo pa je takih, ki si zaradi načina življenja in hitrega tempa, ki je danes stalnica naše realnosti, preprosto ne morejo predstavljati, da bi morali skrbeti za (še enega) otroka.

Kje so po vašem mnenju vzroki? Kako gledate na te reči? Prosimo vas, da skupaj z nami razmišljate, zapišete vaše poglede o tem, zakaj se ne odločite za rojstvo otroka, oziroma zakaj se ne odločite za rojstvo še enega otroka?

Vaša mnenja, tudi anonimna, bi radi zbrali in jih posredovali naprej. Po tem, ko bo narejena še ena takšna ocena stanja in pogovor z ljudmi, je (po našem mnenju) mogoče iskati rešitve in oblikovati predloge.

POVEJTE svoje mnenje TUDI VI! >>>


Sledite nam