fbpx

Eva in Stanko – človeka odprtih rok na MON

Zavod MON

Pri reviji Naša žena so 16.11.2006 v Narodni galeriji podelili priznanja v okviru akcije Ljudje odprtih rok. Prireditve se je udeležilo veliko ljudi, nagrajencev, nominirancev in javnih osebnosti. (foto: spodaj) Nominirana sta bila tudi dva strokovnjaka – moderatorja (foto:…

Pri reviji Naša žena so 16.11.2006 v Narodni galeriji podelili priznanja v okviru akcije Ljudje odprtih rok. Prireditve se je udeležilo veliko ljudi, nagrajencev, nominirancev in javnih osebnosti. (foto: spodaj)

Nominirana sta bila tudi dva strokovnjaka – moderatorja (foto: spodaj), ki odgovarjata na zdravstvenem spletnem sistemu Med.Over.Net: mag. Stanko Pušenjak, dr.med., ginekolog in porodničar (forum Ginekologija in porodništvo) in Eva Cerkvenik, svetovalka na forumu Neplodnost.

Eva je dobila priznanje kot nominiranka za izjemno osebnost leta, saj je premagala osebno stisko in začela pomagati ljudem, ki imajo težave z neplodnostjo. Ustanovila je portal za pomoč neplodnim – Portal Živa ter pred časom vzpostavila delovanje Zavoda Sos Otroci v Sloveniji, ki deluje na področju mednarodnih posvijitev.

Stanko je bil izbran v kategoriji darovalec – donor leta, ki so ga izbrali bralci revije Naša žena. Stanko si poleg drugih dejanj naslov prislužil z odpovedjo avtorskemu honoraju ob izdaji in prodaji knjižice Nosečnost od tedna do tedna (svoj honorar je odstopil v korist varne hiše) in ker s prostovoljnim delom in veliko mero pozitivnega humorja pomaga s svojimi nasveti bodočim strašem v forumu Ginekologija in porodništvo.

Nagrajencem je priznanje izročil minister Janez Drobnič (foto: spodaj).

Stanko je hkrati tudi najbolj aktiven moderator na sitemu MON. Sam se včasih pošali, da je na MON vsa ginekologija in porodništvo že dvakrat napisana. Naj številke povedo več o njegovem delu:

Forum: Ginekologija in porodništvo
Analyzed Dates: Dec 5, 2000 to Nov 15, 2006
Number of messages: 95.223
Average per day: 43.84
Total Unique Authors: 15.063
Total Unique Threads: 35.608

S ponosom smo včeraj spremljali slavnostno razglasitev in upamo, da je tudi to del javne zahvale za njuno delo. (na foto zgoraj: nagrajenca z urednico Naše žene ga. Marto Krpič)

Dragima nagrajencema pa se tudi mi zahvaljujemo in jima čestitamo! (foto: Stanko, Primož iz MON in Eva)


Ful smo ponosni na vaju. :-))))

Ekipa Med.Over.Net
[email protected]
/* */

01/520 50 50


Sledite nam