fbpx

ZZV Celje odprl prenovljeno spletno stran.

arhiv

Z novo zasnovo in drugačnim pristopom izkoriščanja Internet medija, bo marsikomu olajšana pot do zdravnika in informacij, ki jih želite vedeti. Z zdravstvenimi vsebinami na…

Z novo zasnovo in drugačnim pristopom izkoriščanja Internet medija, bo marsikomu olajšana pot do zdravnika in informacij, ki jih želite vedeti. Z zdravstvenimi vsebinami na internetu vam želijo dodatno koristiti pri ohranjanju in izboljševanju zdravja, tudi pri iskanju prave mere spretnosti, ki vam bo omogočila zdravo in zadovoljno življenje z ljudmi, ki jih imate radi.

Napredne organizacije in ustanove, ki združujejo strokovnjake iz vsega sveta, si neprestano prizadevajo ustvariti zdravju naklonjene družbene pogoje in okoliščine. Posebej pomembno je delo s posamezniki, saj je veliko število resnih bolezni in stanj povezano z našim načinom življenja in obnašanja. Zaradi tega je poudarjanje človekove odgovornosti za lastno zdravje razumljivo. Lahko pričakujemo, da bodo odgovornost za zdravje sprejeli ljudje, ki bodo dovolj dobro informirani.

Vabimo vas, da si ogledate www.zzv-ce.si


Sledite nam


Kako preprečiti okužbe kirurške rane?