fbpx

HUNI KUIN KAXINAWA indijanci iz globokega amazonskega pragozda v Sloveniji konec avgusta 2014

Dogodki

Sporočamo vam, da bo konec avgusta 2014 Slovenijo prvič v zgodovini obiskal mojster amazonskega šamanizma in duhovni vodja Txana Ikakura Huni Kuin. V Ljubljani bo vodil tradicionalni obred Kaxinawa Huni Kuin indijancev, kjer se boste spoznali s svetimi pesmimi in ostalimi skrivnostmi starodavne Amazonije. Vodil bo delavnice zdravilnih rastlin (spoznali se boste z dvema močnima […]

3-TxanaSporočamo vam, da bo konec avgusta 2014 Slovenijo prvič v zgodovini obiskal mojster amazonskega šamanizma in duhovni vodja Txana Ikakura Huni Kuin. V Ljubljani bo vodil tradicionalni obred Kaxinawa Huni Kuin indijancev, kjer se boste spoznali s svetimi pesmimi in ostalimi skrivnostmi starodavne Amazonije. Vodil bo delavnice zdravilnih rastlin (spoznali se boste z dvema močnima zdravilnima amazonskima rastlinama Rapé and Sanaga), pogovore in nudil individualna zdravljenja. 

Mojster amazonskega šamanizma in duhovni vodja Txana Ikakura Huni Kuin se želi z nami povezati, da skupaj rešimo Amazonijo in tako planet kot celoto, ter pomagamo pri dvigovanju globalne duhovne zavesti.

Duhovna vodja Txana Ikakuru Huni Kuin je javni predstavnik Kaxinawa Huni Kuin ljudi. Nosi duha sočutnosti, ponižnosti in ljubezni do planeta ter vseh njegovih sorodnikov. Txana je zagovornik amazonskih plemenskih ljudstev, ozavešča, prosi za pomoč svojih ljudi za zaščito amazonskega deževnega gozda, njegovih plemen, rek in vseh starodavnih dreves, rastlin in živali, ki v njem bivajo. Txana je varuh velikega gozda in glasu Mame Amazonije.


Datum  kulturnega tradicionalnega kroga obreda Huni Kuin  Kaxinawa amazonskih indijancev s svetimi amazonskimi  zdravilnimi rastlinami in starodavnimi pesmimi bo
27.8.2014 ob 19:00 , Ljubljana, lokacija bo objavljena v kratkem.

Število mest je omejeno. Ves zbran denar bo namenjen projektom v njihovih vaseh, ki strmijo za boljše življenje plemena v Amazoniji, hkrati pa ohranjajo in ščitijo njihovo starodavno znanje in modrost.

Vse dodatne informacije in slike najdete na spletni strani:   Kaxinawa Huni Kuin v Sloveniji

Vljudno vabljeni, da se udeležite obredov!

Indijanski pozdrav – Hauš Hauš

 

Kaxinawa Huni Kuin indijanci v Sloveniji


Sledite nam