fbpx

Humanitarna akcija – olivno olje

Zavod MON

Decembra smo v okviru humanitarne akcije pomagali Materinskim domovom – preberite kako.

Zavedamo se, da je veliko ljudi, ki se zaradi takšnih in drugačnih življenjskih situacij znajdejo v stiski. Ta stiska je lahko 485F07D6-70F4-11E1-8D65-D43D65B94067materialna, psihična ali drugačna. Tudi sami si želimo v čim večjem obsegu pomagati ljudem v stiski in to tudi počnemo skozi različne projekte. Ves čas spremljamo različne življenjske situacije in sodelujemo pri organizaciji raznih akcij, katerih namen je osveščanje ljudi o izboljšanju kvalitete življenja.

V prednovoletnem času smo se tudi mi vprašali kako bi lahko pomagali pomoči potrebnim ljudem. V okviru naše humanitarne akcije, smo pomagali priskrbeti oljčno olje za kuhanje, ki smo ga darovali materinskim domovom po Sloveniji, vsakemu po 5 litrov. Oljčno olje je v ta namen darovalo Oljarstvo Plahuta iz Sečovelj.

V kolikor želite tudi sami na kakršenkoli način prispevati k izboljšanju življenja posameznikov ali skupin, se v ta namen lahko obrnete na posamezne ustanove, navedene na seznamu: Materinski domovi, varne hiše, krizni centri. Nanje se lahko obrnete tudi, če ste se znašli v stiski in sami ne najdete poti iz nje.


Sledite nam