fbpx

Hitro in preprosto do zdravnika specialista

Novice

Zagotovo se vam je že zgodilo, da vas je osebni zdravnik napotil na specialistični pregled.

Vzajemna zdravstvena zavarovalnica je pripravila pravo rešitev za vaše zdravje. S sklenitvijo zavarovanja Vzajemna Diagnoza boste hitro in učinkovito prišli do specialističnega pregleda, ki ga potrebujete.

1251FEA0-9E6C-11E1-AB2A-DA0166B94067

Zagotovo se vam je že zgodilo, da vas je osebni zdravnik zaradi zdravstvenih težav napotil na specialistični pregled. Za pregled ste se morali dogovoriti sami, kar vam je vzelo precej dragocenega časa. Ob tem pa ste bili morda neprijetno presenečeni, ko ste ugotovili, da bi morali na pregled čakati več mesecev. Lahko bi se sicer dogovorili za samoplačniški pregled, a kam po kakovostno zdravstveno storitev in koliko bi vas to stalo?

Rešitev je preprosta: s sklenitvijo zavarovanja Vzajemna Diagnoza boste hitro in učinkovito rešili skoraj vsa vprašanja, povezana z vašim zdravjem. S klicem na brezplačno telefonsko številko 080 20 60 v asistenčni center Vzajemne se vam bodo posvetili takoj. Organizirali vam bodo obisk pri zdravniku specialistu (članu mreže Vzajemna Net) in na pregled boste lahko prišli v nekaj dneh.

In kar je najpomembnejše: člani mreže Vzajemna Net delujejo v okviru modernih zdravstvenih ustanov, opremljenih z najsodobnejšimi medicinskimi napravami, zdravstvene storitve pa izvajajo priznani domači in tuji zdravstveni strokovnjaki. Tako boste lahko hitro začeli z zdravljenjem in s sklenjenim zavarovanjem bodo kriti vsi stroški zdravstvenih storitev, ki bi sicer bremenili vas.

Komu je zavarovanje namenjeno?

Zavarovanje Vzajemna Diagnoza je namenjeno vsem, ki imate najmanj 16 in največ 65 let in se zavedate pomena zdravja ter dejstva, kako pomembno je, da vas ob zdravstvenih težavah čim prej pregleda zdravnik specialist in ugotovi vzrok vaših težav.

Obenem pa je Vzajemna Diagnoza namenjena tudi vsem tistim, ki se zavedate, kako težko se je danes znajti pri iskanju kakovostne zdravstvene storitve, ko jo potrebujete, in kako visoki so lahko stroški, ki nastanejo pri samoplačniških pregledih.

Kaj vse pridobim z Vzajemno Diagnozo?

Z zavarovanjem si boste zagotovili kritje stroškov diagnostičnih pregledov, preiskav, operacij in drugih zdravstvenih posegov ter protibolečinskega zdravljenja do višine 2.000 evrov ali 5.000 evrov zavarovalne vsote letno. Asistenčno storitev boste lahko brezplačno koristili tudi za vašega otroka do 16. leta starosti. S klicem na brezplačno telefonsko številko 080 20 60 vam bodo v asistenčnem centru zdravstvene zavarovalnice Vzajemna hitro uredili obisk pri specialistu v mreži Vzajemna Net, ki ga boste glede na zdravstvene težave potrebovali.

Po želji boste k zavarovanju lahko dodali kritje stroškov za zdravila, ki vam jih bo ob pregledu predpisal zdravnik specialist, član mreže Vzajemna Net. Izbrali pa boste lahko tudi kritja za tveganje raka in si zagotovili enkratno denarno izplačilo v primeru, da zbolite za eno izmed določenih oblik raka.

V sredo, 23. maja 2012 je v času med 13. in 14.00 uro na forumu Starševski čvek potekala Javna tribuna na temo delovanja slovenskega zdravstvenega sistema in kam se obrniti po pomoč, ko potrebujete zdravnika specialista. Preberite, kaj so uporabniki vprašali gostji Javne tribune, gospo Nado Čas iz zdravstvene zavarovalnice Vzajemna in gospo Ireno Tiselj Kaluža, projektni vodja Vzajemna Diagnoza in kako sta nanje odgovorili v temi ZAČETEK JT Jaz zate, ti zame.

 Pomembno je vedeti!

  • Za nekatere specialistične preglede je potrebno odšteti več kot 300 evrov.
     
  • S pomočjo Vzajemne boste na pregledu pri specialistu v povprečju v dobrem tednu dni.

    (Vir: IVZ 2011, podatki Vzajemne (2007–2011).

21C9FD74-9E6C-11E1-BD2C-DA0166B94067

Oglasno sporočilo


Sledite nam