fbpx

Harmonija duha, telesa in doživetij

Dom & prosti čas, Novice, Zanimivo, Življenjski slog

December velja za enega izmed najlepših, vendar tudi najbolj stresnih mesecev v letu. Ljudje smo nagnjeni k ocenjevanju preteklega leta, medtem ko polni pričakovanja usmerjamo …

December velja za enega izmed najlepših, vendar tudi najbolj stresnih mesecev v letu. Ljudje smo nagnjeni k ocenjevanju preteklega leta, medtem ko polni pričakovanja usmerjamo pogled v prihajajoče leto. Vendar nam čar decembra pogosto polzi skozi prste, saj v prazničnem vzdušju pozabljamo, da je bistvo obdarovanja v druženju in sprostitvi, ne v količini, velikosti ali ceni daril.

S to mislijo smo v Centru Harmonija pripravili decembrsko ponudbo masaž, romantičnih ritualov in sprostitvenih kopeli, ki vas bodo z vašimi najdražjimi še bolj zbližali in okrepili vaš odnos. Negovanje stika z lastnim telesom prebuja vse vaše čute in spodbuja delovanje imunskega sistema, kar daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja.

harmonija-intro-lezalniki

Vaše telo je edinstveno in kot tako potrebno vsakodnevnega razvajanja. Želimo, da bi vaši cilji stremeli k izboljšanju vašega splošnega počutja. Namesto dragih daril, si raje vzemite nekaj trenutkov za sprostitev in negovanje telesa in duha. Vstopite v novo leto sveže pripravljeni na izzive in čudeže, ki vam jih prinaša leto 2015.

Zakaj ravno Center Harmonija?

Harmonija duha, telesa in doživetij je vodilo našega športno-rekreativnega, gostinskega, lepotnega in wellness centra. Naša posebnost je, da za doseganje želenih ciljev združujemo najrazličnejše segmente in s tem prav vsakemu ponudimo storitve, ki mu bodo odpravile skrbi, utrujenost in bolečino. Pestra ponudba savn, masaž in romantičnih ritualov se s sodobnimi metodami, tehnologijo in strokovnim osebjem posveča zadovoljitvi potreb vsakega posameznika.

V Centru Harmonija spoštujemo vaše želje, zato so naši prostori prilagojeni kar največji intimnosti. Kopel, ki si jo lahko s partnerjem privoščite pred obiskom sveta savn, je opremljena z avdio-vizualnimi stimulatorji, ki blagodejno vplivajo na razbremenitev telesa. V soju sveč vas bomo pogostili s penino in posebej za vas ustvarili prijetno vzdušje za romantične trenutke s partnerjem.

harmonija-bazen

Razvajanje v dvoje je lahko popolnoma zasebno ali vključuje masaže, nege in rituale. Masaže združujejo različne masažne tehnike, ki so v kombinaciji s terapevtskimi eteričnimi olji prilagojene željam naših strank. V našem centru cenimo kvaliteto in strokovnost, saj skušamo vsakemu zagotoviti, da bo center zapustil zadovoljen, umirjen, sproščen in brez bolečin.

Nudimo tudi možnost najema hammam prostora z lastno savno, kjer lahko v skupini do osem oseb v prijetnem ambientu razvajate vse svoje čute v kombinaciji dišav, okusov in dotikov visoko usposobljenih terapevtov. Z masažami namreč poskrbimo za odpravo blokad v telesu, kar omogoča pretok energije in spodbuja pozitivno počutje.

Verjamemo, da je največje darilo tisto, ki ga podarimo iz srca. Z našimi darilnimi karticami boste svojim dragim podarili lepe trenutke sprostitve in zadovoljstva, ki bodo dodali piko na i decembrski idili. V Centru Harmonija upamo, da si boste obisk pri nas z veseljem vtisnili v spomin, kar bo koristno vplivalo na uspešen začetek doseganja zastavljenih ciljev in razvoja odnosov.

Harmonija-lezisce

Oglasno sporočilo


Sledite nam