fbpx

090 30-42: Klic HVALA za podporo Med.Over.Net-u

Novice

Vabljeni, da namenite svoj glas zahvale strokovnjaku, ki je na vaše vprašanje odgovoril s srcem in s tem pomagal pri vaši odločitvi oziroma vam polepšal dan.

telefon

Med.Over.Net ponuja brezplačne strokovne informacije o zdravju, boleznih, bolezenskih stanjih in napotkih za prvo pomoč ter nudi moralno podporo in omogoča možnost komunikacije s strokovnjaki. Objavlja vsebine, ki vzpodbujajo, motivirajo in ozaveščajo javnost o pomenu zdravega načina življenja.

Zdravniki ter ostali strokovnjaki, ki so imajo vrhunsko znanje na svojem področju, prostovoljno in brezplačno odgovarjajo anonimnim oz. registriranim obiskovalcem portala, ki se na njih obrnejo po pomoč.

Naš cilj je ostati največji in najboljši zdravstveni portal z največjo možno kredibilnostjo med strokovno javnostjo, kar seveda zahteva tudi nenehne finančne investicije v širitev in nadgradnjo portala, zato smo se odločili, da odpremo linijo na številki 090 30-42, kjer nam boste lahko samo s klicem za 1,99 eur (z DDV-jem) še naprej omogočali, da bomo širili svoje poslanstvo.


Sledite nam