fbpx

Fructal Natura brusnica – 100 % sok brez dodanega sladkorja

Novice

Brusnice so zaradi svojih zdravilnih učinkov poimenovali tudi rdeči čudeži zdravja. Ena najbolj raziskanih koristi brusnic je njihova uporaba pri zdravju sečil.

brusnica

Brusnice so zaradi svojih zdravilnih učinkov poimenovali tudi rdeči čudeži zdravja. Ena najbolj raziskanih koristi brusnic je njihova uporaba pri zdravju sečil. Že od začetka prejšnjega stoletja so brusnice v uporabi za zdravljenje bakterijskega vnetja mehurja, ki povzroča pogosto in boleče uriniranje. Brusnice utegnejo pomagati tudi pri preprečevanju nekaterih dejavnikov, ki spodbujajo nastanek bolezni srca in ožilja.

100 % naravni sok Fructal Natura iz grozdja in brusnic podpira normalno delovanje sečil, saj ščiti mehur in urinarni trakt. Brusnice, ki jih je v vsaki steklenici 210 g, mu dajejo značilen trpek okus, ki smo ga v Fructalu omilili in obogatili z grozdjem. Kot vsi sokovi iz programa Fructal Natura je brez dodanega sladkorja, vsebuje pa v sadju naravno prisotne sladkorje. Za zdravje in dobro počutje priporočamo kozarec soka vsak dan.

Aktivna sestavina brusnic so tanini, ki onemogočajo pritrjevanje bakterij na steno mehurja in sečevoda ter s tem preprečujejo okužbe.

brusnica

 

  • za zdravo delovanje sečil

 

  • preprečuje okužbe mehurja in urinarnega trakta


 

Priporočen dnevni odmerek je vsaj 250 ml. Učinki so ugodnejši ob večjem zaužitju.

Fructal Natura so 100-odstotni sokovi brez dodanega sladkorja, pripravljeni iz tistih vrst sadja in zelenjave, ki imajo zdravilne učinke na telo. Namenjeni so vsem, ki želite na naraven način odpraviti ali se izogniti določenim zdravstvenim težavam, ki so vse pogosteje posledica obremenilnega življenjskega sloga.

S premišljeno sestavo in izborom kakovostnih plodov smo dosegli izvrstne okuse sokov, ki bodo postali vaš priljubljeni sopotnik dneva.

Kljub raznolikim zdravilnim lastnostim so naši sokovi lahko le del vaše skrbi za zdravje in dobro počutje. Zato poskrbite za uravnoteženo in raznoliko prehrano ter zdrav način življenja.

Več informacij na spletni strani: http://fructal-natura.si

fructal sokovi

Oglasno sporočilo


Sledite nam