Franci Urankar, moderator na portalu Med.Over.Net

Človeško telo, Moderatorji, Zanimivo, Zdravje

Predstavljamo vam moderatorja na forumu Otorinolaringologija, ki nudi strokovno pomoč pri varovanju in težavah s sluhom.

Franci Urankar

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net,

predstavljamo vam moderatorja na forumu Slušni aparati in zaščita sluha, ki nudi podporo in strokovno pomoč ljudem, ki se srečujejo s težavami s sluhom. Z vami je Franci Urankar, ki že več kot 25 let deluje na področju zaščite sluha in oskrbe s slušnimi pripomočki.

Kdo je Franci Urankar?

Je diplomirani ekonomist, ki je na področju oskrbe s slušnimi pripomočki pričel delati leta 1991 in nato opravil tečaj iz avdiometrije, ki ga je zelo zanimala. Podrobno spremlja razvoj slušnih aparatov in tudi drugih rešitev, ki obstajajo za izboljšanje življenja in komunikacije naglušnih in gluhih, kot so telefoni za naglušne, slušne zanke, različne alarmne naprave ….

Poleg tega ga je ves čas zanimalo tudi področje zaščite in varovanja sluha, zato svojim strankam lahko ponudi tudi raznovrstne čepke za zaščito sluha pred vodo ali hrupom in medicinske merilne opreme za ORL (avdiometri, timpanometri, otoakustična emisija …).

Je direktor podjetja AUDIO BM d.o.o., v katerem zagotavljajo kakovostne in dostopne rešitve za boljši sluh in boljše življenje, ki so namenjeni vsem generacijam. Več o podjetju …

RSS Ustavi se!

 • Premagaj strah pred praznino
  Danes se bomo poukvarjali s posebno vrsto praznine – s čisto konkretnim praznim prostorom, ki nastane v našem domovanju, ko iz njega pospravimo kramo. The post Premagaj strah pred praznino appeared first on Ustavi se!.
 • Zgodba o uspehu
  Vsako telo je edinstveno in se drugače odziva. Moje telo je žal dolgo trpelo. Sedaj sem mu povrnila del ženstvenosti in z njim ravnam tako, kot me prosi. The post Zgodba o uspehu appeared first on Ustavi se!.
 • Če zmorem jaz, zmorete tudi vi!
  Ko predelam, postanem sama vrhunska terapevtka. Ko predelam, sedaj še ne, trenutno me misel na samomor preplavi najmanj petkrat dnevno. The post Če zmorem jaz, zmorete tudi vi! appeared first on Ustavi se!.
 • Čar dotika – ali dotik lahko zdravi in odpravlja stres?
  Kdaj smo v tej stresni, depresivni, anksiozni in z umom obsedeni družbi, izgubili zavedanje, da dotik pomirja, povezuje, zdravi, osvobaja? The post Čar dotika – ali dotik lahko zdravi in odpravlja stres? appeared first on Ustavi se!.
 • Zdolgočasena energija
  Pomislim, kako je darovanje energije pravzaprav dejanje, ki ga Sonce izvaja vse od svojega nastanka naprej. In da je prav v darovanju bistvo zadovoljstva. The post Zdolgočasena energija appeared first on Ustavi se!.