Franci Urankar, moderator na portalu Med.Over.Net

Človeško telo, Moderatorji, Zanimivo, Zdravje

Predstavljamo vam moderatorja na forumu Otorinolaringologija, ki nudi strokovno pomoč pri varovanju in težavah s sluhom.

Franci Urankar

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net,

predstavljamo vam moderatorja na forumu Slušni aparati in zaščita sluha, ki nudi podporo in strokovno pomoč ljudem, ki se srečujejo s težavami s sluhom. Z vami je Franci Urankar, ki že več kot 25 let deluje na področju zaščite sluha in oskrbe s slušnimi pripomočki.

Kdo je Franci Urankar?

Je diplomirani ekonomist, ki je na področju oskrbe s slušnimi pripomočki pričel delati leta 1991 in nato opravil tečaj iz avdiometrije, ki ga je zelo zanimala. Podrobno spremlja razvoj slušnih aparatov in tudi drugih rešitev, ki obstajajo za izboljšanje življenja in komunikacije naglušnih in gluhih, kot so telefoni za naglušne, slušne zanke, različne alarmne naprave ….

Poleg tega ga je ves čas zanimalo tudi področje zaščite in varovanja sluha, zato svojim strankam lahko ponudi tudi raznovrstne čepke za zaščito sluha pred vodo ali hrupom in medicinske merilne opreme za ORL (avdiometri, timpanometri, otoakustična emisija …).

Je direktor podjetja AUDIO BM d.o.o., v katerem zagotavljajo kakovostne in dostopne rešitve za boljši sluh in boljše življenje, ki so namenjeni vsem generacijam. Več o podjetju …


Sledite nam