fbpx

Festival družin – energija za življenje!

Zdravje in bolezni

Letos že šestič v objemu neokrnjene narave in z nešteto idejami za brezskrbno zabavo!

Že šestič zaporedoma bomo mednarodni dan družin, ki ga obeležujemo vsako leto 15. maja praznovale vse slovenske družine skupaj! Toda, ker se bomo letos »učili« uživati v naravi, in so si organizatorji za idealno lokacijo izbrali Roglo, so dogodek pomaknili v junij.

1C78C4A6-A004-11E1-9D96-DA0166B94067

Rezervirajte torej 3. junij in, če se vam slučajno ravno na ta dan napovedo obiski – dogovorite se, da se srečate vsi skupaj na Rogli!

Zakaj skoraj morate obiskati Festival družin?

Prvič – ker je to srečanje vseh slovenskih družin, ne glede na velikost, stališča, starost… in drugič… ker bo letos Festival družin bistveno drugačen od ostalih dogodkov.

Organizatorji (Zavod iskreni.net) so se prilagodili situaciji, ki vlada v državi. Tako so poskrbeli, da dogodek ne bo le »trgovski center na prostem«, ki bi spodbujal potrošnjo, temveč vas bo obogatil, vam nasul idej za preproste igre, za katere ne potrebujete igrač, le malo domišlije in skupni čas. Prvič v zgodovini Festivala družin se boste lahko preizkusili v taborništvu (postavitev skavtskega tabora) in poskusili pot preživetja (mini adrenalinski park). Prostovoljci vas bodo spomnili starih (ne)pozabljenih iger – kozaklamf, zemljo krast, ristanc…

 2897EDFC-A004-11E1-9E6D-DA0166B94067

Če ste bolj športnega duha, se boste lahko podali na adrenalinski pohod (enostaven pohod, ki vključuje plezanje na razgledni stolp ter vožnjo s sedežnico), če pa  boste seboj pripeljali rolerje, poganjalčke, skiroje, pa se boste lahko podali na Petrolov športni krog, kjer boste oskrbljeni tudi s primerno energijo ;).

Preko 100 iskreni.net prostovoljcev, bo skrbelo za vaše prijetno počutje, kdor se bo želel duhovno obogatiti, se bo zanj odvijal program v kapeli, kogar zanimajo kulturne ali izobraževalne vsebine, si bo lahko »napolnil baterije« v predavalnici. Vsekakor pa je vredno preleteti program in se čimprej prijaviti na www.festival-druzin.si!

V letošnji ponudbi Festivalskih paketov za samo 19 € (oz. 24, odvisno od načina plačila) lahko kupite paket, ki vsebuje bon za kosilo za celo družino, bon za brezplačen družinski spust s sankami, izobraževalni audio CD in še mnoge privlačne drobnarije…


Sledite nam