fbpx

Festival DAO YAH – Koncert skupine Katrinas

Aktualno, Dogodki, Zanimivo, Življenjski slog

Bi radi storili zase in svoje zdravje nekaj več ter si zagotovili zdravo in kvalitetno življenje? Obiščite festival …

O festivalu

Festival DAO YAH se zagotovo umešča v koledar prireditev, ki jih je potrebno obiskati vsem, ki bi radi storili zase in svoje zdravje nekaj več ter si zagotovili zdravo in kvalitetno življenje s pomočjo znanj tradicionalne kitajske in indijske (ajurvedske) medicine in homeopatije. 3.Festival je podnaslovljen Življenjska obdobja in zdravje – telesno in duhovno z bogato ponudbo predavanj v dvoranah in na odprtem odru, prodajno razstavo ponudnikov certificiranih izdelkov in storitev, delavnicami (joga, taj či, či gong …), vegansko restavracijo, tematskimi koncerti in gledališko predstavo. Od 3. – 5. februarja 2017 bo potekalo pravo festivalsko dogajanje, ki bo Cankarjev dom prelevilo v središče zdravja.

DAO – kitajsko pot, sinonim za kitajsko tradicionalno medicino

Y – joga

A – ajurveda

H– homeopatija

V petek, 3. 2.2017, ob 20. uri, Cankarjev dom, Štihova dvorana

obiščite v sklopu 3. Festivala celotnega zdravja DAO YAH koncert Valovanje – moje potovanje.

Pesem šestih čutov – multisenzorni koncert skupine Katrinas

Sodelujoče: Katrinas – Sanja Mlinar Marin: vokal in klavir, Petra Grkman (vokal) in Katarina Habe (vokal), Andreja Cepuš: izrazni ples, Tjaša Cepuš: kristalna lira in kristalne posode

Valovanje je zgodba o potovanju duše. Govori o posamezniku, ki se na neki točki tuzemskega bivanja prebudi v zavedanje, da je Življenje mnogo več, kot programirano sledenje vsakdanjim rutinam, da je igrivi ples svetlobe in teme, ki se mu je treba prepustiti. Zave se popolnosti nepopolnosti, lepote drobnih biserov, ki ga obdajajo, svoje vpetosti v Višjo zgodbo in začuti globok smisel in povezanost z vsem. V naravi, medosebnih odnosih in umetnosti lahko najde in okusi trenutke večnosti, kjer se čas in prostor zlijeta v eno. Ko se odpre tem energijam, zasliši, zagleda in začuti svoja sporočila duše. Prepusti se Valovanju in zasije v vsej svoji lepoti bivanja.

Idejna zasnova: Katarina Habe in Andreja Cepuš
Avtorja glasbe: Rok Golob, Katarina Habe

Vstopnina: 13 EUR

Koncert poteka kot spremljevalna prireditev 3. Festivala celotnega zdravja DAO YAH.


Sledite nam