fbpx

Fatburn.si, nova blagovna znamka športnih prireditev

Dogodki

Nova blagovna znamka na slovenskem trgu, pod katero se bodo po novem predstavljale športne prireditve v organizaciji ali soorganizaciji Športnega društva Slovenc.

Fatburn.si je nova blagovna znamka na slovenskem trgu, pod katero se bodo po novem predstavljale športne prireditve v organizaciji ali soorganizaciji Športnega društva Slovenc.

Z novim letom 2014 se bodo pod organizacijo blagovne znamke Fatburn.si predstavljale naslednje športne prireditve in dogodki:

  • Kolesarski maratoni (Portorož, Komak, Perskindol, Galactica, ..)
  • Kolesarski vzponi (na Pavličevo sedlo, na Svetino, Juriš na Grmado)
  • Triatloni (Šmartinsko jezero, Velenje, Ljubljanica, gorski triatlon Golte, sprint triatlon Celje, Half Iron Logarska dolina,..)
  • Nočni teki (Kranj, Škofja Loka, Celje, Laško, Velenje, Murska sobota, Ljubljanica, …)
  • Mali maratoni (Logarske doline, nočni mali maraton Ljubljanica)
  • Drugi teki (Velikonočni tek okrog Šmartinskega jezera, Vege tek, Telemach družinski tek Ljubljanica, otroška teka Miško knjižko in Povodni mož)
  • Posebne preizkušnje (Novoletni skok v morje, Eliminator, Gladiator, Dvoboj tekač kolesar)
  • Druge športne prireditve in dogodki.

V ta namen je vzpostavljena posebna spletna stran, www.fatburn.si, ki združuje vse informacije na enem mestu, prav tako pa za nekatere športne dogodke že potekajo spletne prijave (2. Velikonočni tek okrog Šmartinskega jezera, 17. Juriš na Grmado, Sprint triatlon Šmartinsko jezero, 5. Komak kolesarski maraton, Half Iron Logarska dolina, 2. Treksta Mali maraton Logarske doline, 2. Vzpon na Pavličevo sedlo, 1. Kolesarski maraton Galactica, Nočni tek Velenje in 4. Kolesarski vzpon na Svetino). Najhitrejši so bodo zagotovili ugodnejše prijave, z načrtovanjem udeležbe pa se bodo lahko optimalno pripravili in lahko dosegli osebne cilje in najboljše rezultate. Cilj vsega pa je seveda koristno in zdravo preživljanje prostega časa, druženje s prijatelji in pozitivni učinki na telo in počutje.

Blagovna znamka se predstavlja pod sloganom »Mi kurimo maščobe, pa vi?«, ki nagovarja k zdravemu in aktivnemu načinu življenja, logotip pa slogan še poudarja.

Nino Cokan, predstavnik blagovne znamke »Fatburn.si«: »S to blagovno znamko smo želeli spraviti vse naše prireditve pod eno streho, hkrati pa ljudi spodbuditi k zdravemu načinu življenja. Gibanje in šport v naravi to vsekakor predstavljata. Vljudno vabljeni, da svoje uspehe in napredke preizkusite na naših prireditvah. Trudimo se, da smo vsako leto boljši, in tudi letos bo tako – še več prireditev, še težji in atraktivnejši preizkusi in še več zabave ter druženja v krogu svojih najbližjih. Pridružite se nam v klubu, kjer kurimo maščobe!«

Spletna stran: www.fatburn.si, Facebook: www.facebook.com/fatburnsi, Twitter: twitter.com/fatburnsi,  Pinterest: www.pinterest.com/fatburnsi/sport

Fat-burn-logo_1


Sledite nam