fbpx

Europa Donna – 15. oktober, Dan zdravih dojk

Dogodki

V Europi Donni Slovenija so z Avonom in drugimi podporniki pripravili projekt »Lep je dan«, s katerim želijo povečati osveščenost o raku dojk in poudariti, da je življenje čudovito in da je lahko vsak dan …

V Europi Donni Slovenija so z Avonom in drugimi podporniki pripravili projekt »Lep je dan«, s katerim želijo povečati osveščenost o raku dojk in poudariti, da je življenje čudovito in da je lahko vsak dan lep tudi, če se spopadaš z boleznijo. Tako so v okviru rožnatega oktobra, meseca boja proti raku dojk, na Dan zdravih dojk 15. oktobra 2014 ob 11. uri v blagovnici Maxi ponovno zaplesali.

Anja_Rupel_plesalci_Bolero_Rozike_Foto_Tomaž_Levstek

Pesem Lep je dan je v živo zapela Anja Rupel, plesali so plesalci plesne šole Bolero in članice Europe Donne, za koreografijo je poskrbel Matevž Česen. Skozi program jih je popeljal voditelj Vid Valič.  Tradicionalno pa je podjetje Bizjan&Co generalni zastopnik za blagovno znamko Jessica podelilo 1.000 evrov  Slovenskemu Združenju Europa Donna. Predstavili so tudi kolekcijo lakov za nohte Pink Speaks skreirano posebej za roza oktober. Pink Speaks je lepa in nežna kolekcija, ki jo sestavljajo trije novi odtenki:  Encourage– svetloroza, Inspire–temnoroza in Believe –roza nadlak z bleščicami.

Vse do 31. oktobra si v Maxi klubu lahko ogledate razstavo fotografij, ki jih je posnel fotograf Tomaž Levstek z bolnicami in ozdravljenkami Europe Donne in s katero želimo opozoriti na pomen skrbi za zdravje svojih dojk.

Videospot Lep je dan, ki je nastal v režiji Žige Zupančiča&Blueroom si lahko ogledate v slovenski in angleški verziji na linkih

Vir: www.europadonna-zdruzenje.si


Sledite nam