fbpx

Energija za pustolovščine

Novice

Gibanje v naravi je sestavni del zdravega načina življenja, zato so v Petrolu pripravili, v svojem že znanem sistemu zbiranja nalepk, mamljivo akcijo opreme za prosti čas HI-TEC.

Prihaja čas pustološčin v naravi. Gibanje v naravi je sestavni del zdravega načina življenja, zato so v Petrolu pripravili, v svojem že znanem sistemu zbiranja nalepk, mamljivo akcijo opreme za prosti čas HI-TEC.

HI-TECH kolekcija za prosti čas

V akciji lahko sodelujete med 22. 4. 2014 in 26. 8. 2014 z zbiranjem nalepk, izdanih s strani prireditelja. Nalepke sodelujoči prejmejo ob nakupu goriva ali blaga na prirediteljevih bencinskih servisih v Republiki Sloveniji.

Sodelujoči prejme za vsak nakup v višini 10 EUR 1 nalepko. Sodelujoči, ki je voznik tovornega vozila z rezervoarjem, katerega enkratna prostornina presega 100 litrov ali kupec kurilnega olja, prejme za vsak nakup v višini 40 EUR 1 nalepko. Enaki pogoji veljajo za kupce kurilnega olja na bencinskih servisih.

Novost v programu zvestobe

Omogočeno je zbiranje digitalnih nalepk in sicer s Petrol klub kartico ali pa z zbirnim obeskom Hi-Tec, na katerem je unikatna koda preko katere lahko zbirate digitalne nalepke. Statistiko zbranih, digitalnih nalepk lahko vsi spremljate na spletni strani, kjer vtipkate samo številko kartice zvestobe. Na računu pa se vam bo izpisalo geslo za prijavo. Uporabniki portala Moj Petrol pa lahko statistiko spremljate še enostavneje.

Hi-Tec zbirni obesek dobite na kateremkoli bencinskem servisu Petrol.

Petrol-Hi-TEch

Petrol in Planinska zveza Slovenije vas vabita na odkrivanje planinskih poti!

Planinska zveza Slovenije in Petrol vas vabita, da svoj prosti čas letošnjo pomlad in poletje preživite v naravi in se napolnite z energijo za pustolovščine. Vsem, ki se včlanijo v Planinsko zvezo Slovenije pa zagotavljajo, da bodo dobro obveščeni o razmerah v gorah, potrebni opremi, člani pa dobod deležni tudi ugodnosti in vedno dobre družbe.

Oglasno sporočilo


Sledite nam