fbpx

Emilija Dukovska, dr. dent. med., moderatorka na portalu Med.Over.Net

Moderatorji

Predstavljamo vam moderatorko na forumu Estetsko zobozdravstvo, kjer nudi podporo in strokovno pomoč ljudem ter osvešča uporabnike na vprašanja o luskah, polnokeramični protetiki, estetskih zalivkah, preoblikovanju dlesni, o implantologiji in vsem povezano z estetskimi posegi v zobozdravstvu.

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net,

predstavljamo vam moderatorko na portalu in forumih Med.Over.Net na forumu Estetsko zobozdravstvo, kjer nudi podporo in strokovno pomoč ljudem ter osvešča uporabnike na vprašanja o luskah, polnokeramični protetiki, estetskih zalivkah, preoblikovanju dlesni, o implantologiji in vsem povezano z estetskimi posegi v zobozdravstvu. Posvetujte se pred posegom.

Emilija Dukovska, dr. dent. med.

Emilija Dukovska, dr. dent. med., se je rodila leta 1983 v Bitoli v Makedoniji. Že kot majhna je gledala svojega očeta v zobozdravstveni ordinaciji. Tako je zobozdravstvo v njeno življenje stopilo že pred univerzo. Po končani osnovni šoli se je vpisala na gimnazijo, kjer je odkrila in se zaljubila v fiziko. Stomatološko fakulteto je začela obiskovati v Skopju, vendar tam ni našla perspektive za svojo prihodnost in zato se je prepisala na Fakulteto za dentalno medicino v Plodivu v Bolgariji.

Želja po znanju jo je odpeljala naprej v Firence, kjer je opravila tudi pripravništvo. Po končani fakulteti se je vrnila v očetovo specialistično ordinacijo in se je poglobila v delo, predvsem v protetiko.

V Slovenijo jo je pot pripeljala po naključju – zaljubila se je v naravo pri nas in ostala.

Pred enim letom si je izbrala samostojno pot in paciente sprejema v svoji zobozdravsteni ordinaciji v Radovljici.

Emilija je energična in preprosta oseba, ki verjame v prijaznost, samodisciplino in moč volje. To jo vodi tudi pri delu. Velik del prostega časa namenja dodatnemu izobraževanju, saj ji interesa in izzivov ne manjka. Kadar ni v ordinaciji, jo boste najpogosteje srečali kje v naravi – na tleh ali v zraku. Je strastna športnica. Poleg jadralnega padalstva se ukvarja še s plezanjem, pohodništvom in plesom. Njena velika ljubezen so psi huskyji.


Sledite nam