fbpx

Edini otroški park, kjer vam ni potrebno paziti na svoje otroke

Dom & prosti čas, Otroški svet, Zdravje otrok

Igranje na igralih v parku otrokom predstavlja neskončno veselje. Starši pa se ob tem večkrat sprašujemo: Se lahko moj otrok tu varno zabava? Je že dovolj star za ta igrala? Kdo so njegovi prijatelji?

Podobna vprašanja si zastavljamo, ko otroci brskajo po internetu ali gledajo televizijo, saj se kaj hitro lahko zgodi, da naletijo na vsebino, ki zanje ni primerna.

Neo Otroški svet

Rešitev predstavlja NEO, najnovejša platforma za spremljanje TV in ostalih vsebin, ki so jo razvili v Telekomu Slovenije. Poleg naprednih funkcij NEO vključuje tudi čisto pravi Otroški park, ki je zasnovan tako, da lahko starši otroku omogočite le ogled tistih vsebin, ki so primerne starosti otroka. Starši lahko zelo enostavno, le s pomočjo posebne kode, nastavite ogled vsebin, ki so namenjene naslednjim starostnim skupinam:

  • otrokom, ki so stari od 2 do 4 let;
  • otrokom, ki so stari od 4 do 6 let;
  • otrokom, ki so stari od 6 do 8 let;
  • otrokom, ki si stari od 8 do 12 let;
  • najstnikom.

Najmlajši si bodo tako lahko nemoteno ogledali svoje najljubše risanke, malo starejši pa tudi primerne filme in ostalo vsebino.

OTROCI NAJLJUBŠE RISANKE POIŠČEJO TAKO, DA ENOSTAVNO IZGOVORIJO NASLOV

Otroci sodobne tehnologije osvajajo intuitivno in marsikdaj veliko hitreje kot starši. Tako tudi prvi odzivi in izkušnje kažejo, da otroci nimajo prav nikakršnih težav z eno največjih novosti, ki jih prinaša NEO – NEO namreč omogoča, da vsebine izbiramo kar z glasovnimi ukazi. Povsem preprosto: v slovenščini povemo, kaj bi radi gledali, in to že gledamo.

In katere risanke otroci najpogosteje iščejo?

Med najpogosteje iskanimi risankami sta Maša in medved ter Tačke na patrulji. Med najbolj iskanimi risanimi junaki pa so Miki miška, Telebajski in Pujsa Pepa. Če svojo priljubljeno risanko zamudijo, jim NEO omogoča ogled vsebin za sedem dni nazaj.

Vabljeni, da tudi vi preizkusite številne možnosti, ki vam jih prinaša NEO. Obiščite www.neo.io in se prijavite za brezplačen preizkus. Za več informacij obiščite enega izmed Telekomovih centrov in pokličite na brezplačno številko 080 8000 in vstopite v novi svet.

Neo tv vsebine, glasovni izbor

KNJIŽNICA
V knjižnici vas čakajo vse vaše vsebine. Tam najdete izposojene vsebine in svoje posnetke ali nadaljujete z ogledom, kjer ste nazadnje ostali. V sklopu Moj izbor najdete TV-vsebine, ki ste si jih shranili za ogled kasneje. V shrambo shranite dokumente, ki jih ne želite izgubiti.
TV-PROGRAMI
Zagotovite si najboljšo programsko shemo in ne zamudite ničesar. PROGRAMSKE OPCIJE
Želite dodatne TV-programe? Izbirate lahko med številnimi programskimi opcijami: Pickbox, HBO, CineStar TV Premiere, Pink, Balkan …
VIDEOTEKE
Kino ali ogled filma doma? To zdaj ni več vprašanje. NEO ponuja bogato ponudbo vsebin za vse okuse: DKino, HBO on Demand, HBO GO, Pickbox, Minimax+, Voyo …
TV-SPORED
Preverite aktualen TV-spored do 7 dni nazaj in 3 dni v naprej.Sledite nam