fbpx

Spoznajte skrivnostno pošast in izkoristite družinski popust

Novice

Spoznajte skrivnostno pošast v Postojnski jami in zagotovite si nepozabno izkušnjo.

Preživite počitnice malce drugače. Spoznajte skrivnostno pošast v Postojnski jami in zagotovite si nepozabno izkušnjo.

C0DE7240-5C78-11E1-9C27-199C65B94067

Spoznajte skrivnostno pošast in izkoristite 50 % DRUŽINSKI POPUST

Življenjska zavarovalnica KD Življenje je že šestič zapored skupaj s Postojnsko jamo priredila veliko tradicionalno druženje družin Dan kulture in atrakcij ter na slovenski kulturni praznik, 8. februarja 2012 v življenje pospremila letošnjo atrakcijo – ogromnega zmaja! Ta še vedno čaka na vas v Koncertni dvorani Postojnske jame.

4,4 metre visoka mitološka pošast, ki spušča strašne zvoke in bliska z očmi se navezuje na starodavno legendo o pogumnem pastirčku Jakobu, ki je z zvijačo pokončal nevarnega zmaja. Če vas zanima, kako mu je to uspelo, se brž odpravite v čudoviti svet Postojnske jame. Tam si lahko ogledate tudi enkratno razstavo Slovenskega etnografskega muzeja ‘Skrivnostna zapuščina zmajev’, ki je nastala pod strokovnim vodstvom kustosa dr. Marka Freliha in se dotika ljudskega izročila zmajev pri nas in po svetu.

7022D4FA-592A-11E1-8269-199C65B94067

Zmaj bo v Postojnski jami na ogled vse tja do 7. maja 2012, vstopnice za enkratni 50 % DRUŽINSKI POPUST za ogled Postojnske jame, Zmaja ter razstave Skrivnostna zapuščina zmajev pa so na voljo na: http://www.kd-zivljenje.si/zmaj

Vsi, ki ste sodelovali v nagradni igri Zmaj v Postojnski jami, lepo vabljeni, da v sredo, 22. 2. 2012 obiščete spletno stran Zavoda Med.Over.Net in preverite, ali ste morebiti eden izmed 10. izžrebancev, ki bodo na oddani naslov prejeli podrobnejše informacije o prevzemu brezplačnih vstopnic za Postojnsko jamo, veljavnih za eno osebo.

Oglasno sporočilo


Sledite nam