fbpx

Dr. Mel Gill: izjave udeležencev na preteklih seminarjih

Novice

“Poleg veliko naprednih veščin, kot so NLP ali druge podlage, ki so ključ Master Trainer seminarja, sta najbolj pomembna strast in “srce”.”

mel-gill-predavaPoleg veliko naprednih veščin, kot so NLP ali druge podlage, ki so ključ Master Trainer seminarja, sta najbolj pomembna strast in “srce”. Videl sem vas v akciji, kako ljubeče in strastno poučujete in kako ste v resnici zgradili odnos z vsemi nami (po mojem občutku je ta odnos precej drugačen od Blair Singer-ja ali T. Harv-a). Res je bilo pomembno zame, ker, ko sem deloval kot študent v nekem razredu, so me včasih zmotile osebnosti pri nekaterih učencih. Ampak pri vas sem se naučil, kaj pomeni delati s srcem učitelja. Naučil sem se, da moram imeti večje srce.

Nat Permsup – Master of Time Management

Po vašem urjenju sem znanje takoj pričela uporabljati pri mojih 100 študentih v Debsirin šoli. Predala sem znanje »Dosežite vaš uspeh s spremembo razmišljanja o uspehu s študijo o NLP«. Sedaj sem mojstrica Fengshu-ja in v branju obraza (Face Reading).

Surasej Karnchanapaisal (Suu) – Mojstica fengshu-ja

Preden sem lotil te poti, sem bil še vedno zmeden z rešitvijo mojega osebnega položaja. Med tem tečajem, sem začel jasno presojati vse situacije, saj sem se osredotočil na mojo veliko nalogo, ki jo imam na Tajskem. Postal sem inspiracija mnogim ženskam, mladeničem, ki so kakorkoli izgubili moč v različnih ljubezenskih situacijah.

Woranan Amornvechayakul (AOR) – Ljubezenski (Love) Coach

Ne da bi imel prej kakršnekoli izkušnje pri usposabljanju, sem odkril, kaj bi lahko bila moja bodoča kariera, ki bo postala del mojega življenja. Od mojstrskega trenerja sem pridobil neprecenljivo znanje in še veliko drugih stvari. Najbolj mi je bil všeč občutek, da pomagate drugim. Zakaj bi nekdo bil trener, če ne zaradi služenja? Dejansko se moramo zavedati, da vedno obstaja možnost pomagati drugim do boljšega življenja. Moj najljubši pregovor o pomoči drugim ljudem pravi, da “Eden prebujen človek lahko pomaga veliko ljudem”. Biti trener zahteva, da si sam prebujen in potem lahko pomagaš drugim.

Kamonthip Musikawong – Awakening Coach

Sem vodja poslovnega razvoja nemškega podjetja. Moje pomembne funkcije zajemajo zagotavljanje koristnih informacij in izvajanje usposabljanja za vse stranke. Tečaj Master Trainer (mojstrski trener) je bil seveda zelo koristen za mene, ker sem pridobila različna znanja, katerim v preteklosti nisem posvečala pozornosti. Vendar pa sem na seminarju uvidela, da ravno te malenkosti naredijo predstavitev na odru privlačne. Tako sedaj ne prodajam le vsebine, ampak naredim celotno predstavitev privlačno.

Paweenarat (PP) Coach za osebno rast

Prijave: http://nikrmana.wordpress.com/eventsdogodki/


Sledite nam