Dr. Marko Krmpotić, dr. med. dent, moderator na portalu Med.Over.Net

Moderatorji, Zanimivo, Zavod MON, Zdravje

Mag. Marko Krmpotić, dr. med. dent, specialist oralne kirurgije, ustanovitelj in direktor poliklinike IMED …

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net,

predstavljamo vam novega moderatorja na portalu Med.Over.Net in Forumu za implantologijo in zobno protetiko.

Mag. Marko Krmpotić, dr. med. dent., specialist oralne kirurgije, ustanovitelj in direktor poliklinike IMED, je rojen leta 1971 v Zagrebu. Diplomiral je na Fakulteti za stomatologijo v Zagrebu leta 1995, leta 2000 pa je končal specialistični izpit iz oralne kirurgije ter zagovarjal magistrsko nalogo.

Od leta 1995 do leta 2006 je bil zaposlen v kliniki Dubrava na oddelku za maksilofacialno in oralno kirurgijo ter deloval tudi kot asistent na oddelku za oralno kirurgijo na Fakulteti za stomatologijo.

Od leta 2007 do 2009 je vodil zasebno prakso v kliniki Medident-Krmpotič in bil solastnik klinike Medident Adria v Vodicah.

Dodatno se je izobraževal na področju zobne implantologije na izobraževanjih po Evropi in Združenih državah Amerike:

Zagreb (1997), Opatiji (1999), Padova (2001), Hannau (2002), New York (2003), v Gradcu (2004 ), Bern (2005), Geteborg (2005), Kopenhagen (2006), Milan (2007), Dunaj (2008) in London (2008).

Aktivno sodeluje na izobraževanjih za zobozdravnike, tudi kot predavatelj na izobraževanjih iz zobne implantologije na Hrvaškem, od leta 2007 pa je del Astra Tech za mednarodno izobraževanje, in sicer vodja mednarodnega izobraževanja v napredni implantologiji.

Implantologija in zobna protetika

Sodeloval je na številnih domačih in mednarodnih kongresih ter je avtor in soavtor številnih strokovnih in znanstvenih člankov. Je član hrvaškega stomatološkega društva, hrvaškega društva za oralno kirurgijo, hrvaškega društva za zobno implantologijo, hrvaškega društva za maksilofacialno kirurgijo, hrvaškega društva za izobraževanje v implantologiji in Evropskga združenja za oseointegracijo- EAO.

Leta 2003 je svoj študij nadaljevalv ZDA. Kasneje se je odzval povabilu New York University College of Dentistry ter kot gostujoči član fakultete poučeval na področju oralne kirurgije in zobne implantologije.

Več si lahko preberete na spletni strani Poliklinike IMED

 

RSS Ustavi se!

 • Kako preko strahov do samozavesti?
  Občasno me kontaktira kdo, ki bi želel imeti boljšo samozavest in pričakuje razrešitev svoje situacije v enem samem kratkem srečanju. Seveda je to mogoče. Toda čudeži se ne zgodijo vsak dan.
 • Moja prva ljubezen
  Klečanje na zemlji me približa tej Materi kot nič drugega. Bolj jo duham, bolj jo čutim, globlje zakopljem roke v prst, bolj se ji poklonim.
 • Moja pot do izgorelosti na grafu
  ... sledi faza psihoterapevtskega odpravljanja notranjih "moram" prisil, s spoznanjem, da se je nesmiselno do konca gnati za doseganje povečini ne lastne sreče in le kratkotrajnega zadovoljstva zase, ki bo trajalo samo dotlej ...
 • Ali kava – kofein res dvigne energijo?
  Vam je znano? Po treh urah intenzivnega dela se zgodi: »Uf, zdaj pa rabim pavzo. Skodelica kave se bo kar prilegla, da si napolnim moči.«
 • Kako uravnavate čas? Člani Združenje manager za #ustavise
  Člane Združenja manager smo vprašali, kako uravnavajo čas namenjen delu in čas namenjen sprostitvi.