Dr. Marijana Gikić, dr. med. dent., nova moderatorka na portalu Med.Over.Net

Moderatorji, Obvestila, Zanimivo, Zavod MON

Marijana Gikić, dr. med. dent., se je rodila 5. februarja 1988 v Bihaću. Odraščala in izobraževala se je v Zagrebu, …

Predstavljamo vam novo moderatorko na portalu in forumih Med.Over.Netdr. Marijano Gikić, dr. med. dent.

Marijana Gikić, dr. med. dent., se je rodila 5. februarja 1988 v Bihaću. Odraščala in izobraževala se je v Zagrebu, kjer se je po končani osnovni in srednji šoli (Zdravstveno učilište- smer zobotehnik), vpisala na Stomatološko fakulteto v Zagrebu. Študij na fakulteti je zaključila leta 2012, ko se je vpisala na podiplomski doktorski študij zobozdravstva. Med študijem je pridobivala praktično znanje kot asistentka v zasebni stomatološki kliniki. Po končanem pripravništvu leta 2013 je opravila strokovni izpit in pridobila licenco za samostojno delo. Zaposlena je bila v ugledni zasebni kliniki v Zagrebu, usmerjena predvsem na področje protetike, implantoprotetike in digitalne stomatologije. Ekipi Poliklinike IMED se je pridružila leta 2016.

Svoje znanje redno nadgrajuje na izobraževanjih, s poudarkom na protetiki, implantoprotetiki, estetiki in digitalizaciji (Competence in Implant Esthetics, individualno usposabljanje na področju CAD / CAM tehnologijo, Perioimplant, Digital Smile Design, teoretične in praktični priprave mikroskopu).

Implantologija in zobna protetika

Je avtorica več znanstvenih člankov, povzetkov in preglednih del.

Od leta 2012 je stalna članica Hrvaške zobozdravstvene zbornice, od leta 2015 pa članica Digital Smile Design Team Member.

Leta 2015 je začela specializacijo iz zobne protetike na Stomatološki fakulteti v Zagrebu, leta 2016 pa uspešno zagovarja doktorsko delo.

Več si lahko preberete na spletni strani Poliklinike IMED.

RSS Ustavi se!

 • Kako preko strahov do samozavesti?
  Občasno me kontaktira kdo, ki bi želel imeti boljšo samozavest in pričakuje razrešitev svoje situacije v enem samem kratkem srečanju. Seveda je to mogoče. Toda čudeži se ne zgodijo vsak dan.
 • Moja prva ljubezen
  Klečanje na zemlji me približa tej Materi kot nič drugega. Bolj jo duham, bolj jo čutim, globlje zakopljem roke v prst, bolj se ji poklonim.
 • Moja pot do izgorelosti na grafu
  ... sledi faza psihoterapevtskega odpravljanja notranjih "moram" prisil, s spoznanjem, da se je nesmiselno do konca gnati za doseganje povečini ne lastne sreče in le kratkotrajnega zadovoljstva zase, ki bo trajalo samo dotlej ...
 • Ali kava – kofein res dvigne energijo?
  Vam je znano? Po treh urah intenzivnega dela se zgodi: »Uf, zdaj pa rabim pavzo. Skodelica kave se bo kar prilegla, da si napolnim moči.«
 • Kako uravnavate čas? Člani Združenje manager za #ustavise
  Člane Združenja manager smo vprašali, kako uravnavajo čas namenjen delu in čas namenjen sprostitvi.