fbpx

Dr. Feelgood podpira moško zdravje

Bolezni, Mesec dni za zdravje

Onkoman je Slovensko onkološko društvo za moške in njihove družinske člane, prijatelje ter strokovnjake. Pomaga obolelim in njihovim družinam, ko se soočijo z rakom. Njihovo delo je tudi ozaveščanje in dobrodelnost. Tako letos zbirajo sredstva za nakup urološkega simulatorja. Poleg drugih Slovencev in podjetja Mercator jih podpira tudi ekipa dr. Feelgood.

mario sambolec pojdi na pregled

“Delo društva Onkoman je pomembno in zaslužijo si podporo”, pravijo v ekipi dr. Feelgood.

Zato so med drugim pripravili strokovne vsebine, ki opozarjajo, kako pomembna sta prehrana in gibanje.

V članku Kako gibanje in prehrana vplivata na bolezni, skozi slike in grafe orisujejo resnost problema prehrane in gibanja ter kako ju postaviti v pravi kontekst. Ljudje smo že na splošno vizualna bitja, moški pa baje še posebej, zato prepričajo s slikami.

V članku Prehrana in življenjski slog za boj proti raku se dotaknejo sedmih (7) napotkov, kako se lahko borimo proti raku tudi s prilagoditvami prehrane in življenjskega.

Pripravili pa so tudi predavanje, ki ga povzemajo na spletni strani in v nekaj vrsticah zapišejo najpomembnejše, a hkrati osnovne principe na katerih bi prehrana morala temeljiti in postavijo najgloblje zakoreninjene mite v kontekst “po zdravi pameti”.

Ekipa dr. Feelgood zato opozarja: “Moško zdravje – imej »jajca« in pojdi na pregled.! Preberite osebne izkušnje Maria Sambolec-a, ustanovitelja blagovne znamke Feelgood.


Sledite nam