fbpx

Doživite zimsko pravljico v Kranjski Gori

Novice

Smučanje pod mogočnimi vrhovi Julijskih Alp, razvajanje v vrhunskih wellness oazah in večerna kulinarična doživetja so najboljše zagotovilo, da v nekaj dneh poskrbite za …

Smučanje pod mogočnimi vrhovi Julijskih Alp, razvajanje v vrhunskih wellness oazah in večerna kulinarična doživetja so najboljše zagotovilo, da v nekaj dneh poskrbite za rajsko sprostitev. Aktivno preživljanje prostega časa je nujno, saj sodoben način življenja od človeka zahteva, da se vsaj med prostim časom giblje na svežem zraku, sprošča napete mišice v savnah in masažnih salonih ter se predaja kulinaričnim užitkom, za katere med delovnim tednom preprosto zmanjka časa.

Juhuhu, počitnice so tu!

14.2.2015 v Kranjski Gori prirejamo zabavo za vso družino. Med nastopajočimi bo tudi Romana Kranjčar, program pa bo poln animacije za otroke, čarovniških in plesnih nastopov, ter glasbe in dobre volje! Zabavali se bomo na Snežni plaži za hotelom Ramada Resort (bivši Larix), tako da vas od zabave na smučišču do zabave pod odrom loči le par metrov.

Odkrijte kranjskogorsko kulinarično pot

Kranjska Gora, ki že od nekdaj slovi kot vrhunska zgornjesavska destinacija za omamna kulinarična doživetja, je za vse obiskovalce pripravila posebno Kulinarično pot, ki vas bo vodila po petih gostinskih točkah. V vsaki restavraciji boste poskusili eno jed, tako boste najbolje začutili pravljični utrip Kranjske Gore skozi kulinarično doživetje. Po takšnem oddihu v Kranjski Gori se boste sproščeni in polni nove energije veliko lažje spoprijeli z vsakdanjimi izzivi … do prihodnjih počitnic ali kratkega razvajanja v kranjskogorski oazi.

kulinarika_kompas

Kranjska Gora – destinacija za vse generacije

Vse, kar potrebujete za aktiven oddih, vam ponuja zgornjesavska turistična prestolnica Kranjska Gora, ki se s svojimi smučarskimi programi in neokrnjeno naravo razprostira na 800 metrih nadmorske višine. Izbirate lahko med različnimi ugodnimi smučarskimi paketi, hoteli najvišje kategorije, bogato wellness ponudbo in vrhunskimi restavracijami.

Ko snežinke pobelijo Kranjsko Goro se ta spremeni v romantično in živahno vasico ter eno redkih destinacij, kjer iz hotela stopite naravnost na smučišče. Poleg aktivnosti na snegu lahko prijetne trenutke s svojimi najmlajšimi preživljate na sprehodih po prelepi naravi, v bazenih ali na številnih aktivnostih, ki jih organizira naša animacijska ekipa. Starši pa lahko ta čas izkoristite za sprostitev v wellness centrih.

wellnes

Kranjska Gora je poznana predvsem po številnih smučiščih, ki so še posebej primerna za družine z mlajšimi otroki in začetnikom hkrati pa zadostijo tudi željam izkušenih smučarjev. Ponudbo smučišč v Kranjski Gori dopolnjuje še sankališče, ki spuste omogoča tudi v večernih uricah, saj je osvetljeno. Ljubitelji teka na smučeh bodo navdušeni nad 40 km urejenih tekaških prog, ki vodijo celo v sosednjo Italijo. Posebnost pa je nočni tek, saj so tekaške proge ob hotelu Kompas osvetljene, medtem ko imajo ljubitelji drsanja na ledu na razpolago drsališče med hoteloma Kompas in Ramada Resort Kranjska Gora. Nepozabna doživetja pa predstavljajo tudi plezanje po ledenih slapovih, obisk Ledenega parka, večerni pohodi z baklami, nočno kopanje in še vrsto ostalih aktivnosti.

Za tiste, ki se želijo naučiti smučanja, so tu smučarske šole in izposojevalnice, ki ponujajo storitve odličnih smučarskih učiteljev ter izposojo celotne smučarske opreme. Otrokom je namenjeno posebej prilagojeno smučišče, ki s pomočjo otroškega dvigala in posebej njim namenjene proge omogoča otrokom prve korake na smučeh.

Kranjska Gora je ena izmed redkih destinacij, kjer iz hotela stopite naravnost na smučišča in odsmučate doživetjem naproti.

V hotelih Hit holidays Kranjska Gora, ki so v večini locirani neposredno ob smučišču, so za letošnjo zimo pripravili bogato izbiro smučarskih paketov, ki vključujejo smučarsko karto. Posebej privlačen je paket Smučam brezplačno, ki vključuje nočitve in smučarske karte ter vstope v bazene po zelo ugodnih cenah, rezervacije za prvi termin pa so potrebne do konca januarja. S tem si zagotovite izjamno ugodno smuko in bivanje. Izstopa še naš standardni Ski paket, z večjim številom dni, vključenimi kartami in ostalimi ugodnostmi (bazeni, wellness, drsanje), ter Boom počitnice.

SMUCISCE-kranjska-gora

Kranjska Gora s svojo okolico ponuja široko paleto možnosti za aktivna doživetja in je tako idealna destinacija za družine, ki želijo preživeti aktivne počitnice na snegu.

Kontaktni podatki:

www.hitholidays-kg.si[email protected] , brezplačna telefonska številka 080 88 30.

Oglasno sporočilo


Sledite nam