fbpx

Doživite pomlad v Termah Čatež

Novice

Prijetnejše vreme in metulji ljubezni v trebuhih … To je pomlad in z njo možnosti za aktivnosti v naravi. Ljubitelje termalnih užitkov in vodne zabave že nestrpno pričakujejo 24. april …

Prijetnejše vreme in metulji ljubezni v trebuhih … To je pomlad in z njo možnosti za aktivnosti v naravi. Ljubitelje termalnih užitkov in vodne zabave že nestrpno pričakujejo 24. april, ko bodo v Termah Čatež na stežaj odprli vrata poletne Termalne riviere.

terme-catez_poletna-tr_3

Letos bodo namreč na prvi kopalni dan poletne Termalne riviere – ponovno presenetili obiskovalce z brezplačnim kopanjem v zunanjih bazenih, na več kot 10.000 m2 termalnih vodnih površin. Najmlajši se bodo razposajeno zabavali na gusarskem otoku, malo večji na trojčku toboganov in vodnih drčah, najbolj pogumni pa bodo zagotovo preizkusili atraktivni tobogan, black hole bumerang in uživali v hitrostni preizkušnji na Termalni formuli.

Pustolovske počitnice na jezeru

Prihajajoče prvomajske dni lahko preživite v Gusarskem zalivu z dvajsetimi plavajočimi hišicami, ki poleg udobnega bivanja obenem nudijo tudi vrsto možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

sotori1

Sredi aprila so vrata na stežaj odprli tudi v Indijanski vasi, kjer vas čakajo šotori, namenjeni bivanju štirih oseb. Adrenalina željni lahko v senci dreves in v neposredni bližini parka za lokostrelstvo bivate tudi v edinstvenem kavbojskem vozu, le nekaj minut hoda oddaljenem od poletne Termalne riviere.

09_app-novi8

V času prvomajskih praznikov vas v Termah Čatež čaka prebujajoč in sproščujoč oddih z vrsto privlačnih ponudb:  Najine počitnice v termah in na morju, Hotel Toplice (2 polpenziona, 3 dni kopanja) že od 198 evrov za oba in v Aquapark hotelu Žusterna že od 178 evrov za oba. Ljubitelji zasebnosti in bivanja v apartmajih, ki je še zlasti primerno za družinsko preživljanje oddiha, nikar ne spreglejte vroče akcije najema apartmaja s kopanjem že od 65,66 € na dan (do 5 oseb) pri minimalnem bivanju 3 noči. Ne le ugodnosti, navdušili vas bodo prijazen videz apartmajev, zelena okolica in pestra ponudba športa, rekreacije in zabave, ki jih omogoča prijetno pomladansko vreme.

Prijetni sončni žarki na plano privabijo tudi številne kolesarje in pohodnike. Ob raziskovanju slovenske obale so za kolesarje pripravili poseben paket v Aquapark Hotelu Žusterna***, ki vključuje tudi fitnes, savno in  2 dni kopanja v vodnem parku že za 39 €/oseba/dan.

Termalno morje v dobesednem pomenu in vrsto aktivnosti v naravi… Čas bo kar spolzel in zaželeli se boste kmalu vrniti. Resnično je težko vse skupaj doživeti in preizkusiti v enem samem dnevu ali dveh. Prav zato spremljajte spletno stran www.terme-catez.si in si izberite svojo vročo ponudbo!

Oglasno sporočilo


Sledite nam