fbpx

Dorian Planinšec, univ. dipl. prav., moderator na Med.Over.Net

Moderatorji

Predstavljamo vam moderatorja Doriana Planinšca, univerzitetnega diplomiranega pravnika, specializiranega za odškodninsko pravo.

Dorian Planinšec Visoka odškodnina Planinšec

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala Med.Over.Net, Dorian Planinšec, pravni strokovnjak za odškodnine in zavarovalnine, sodeluje tudi na portalu Med.Over.Net. Za nasvet ga lahko vprašate na forumu Odškodnine za poškodbe in zavarovalnine.

Dorian Planinšec je univerzitetni diplomirani pravnik, specializiran za odškodninsko pravo. Po končani gimnaziji se je vpisal na pravno fakulteto in že med študijem prava delal v družinski odvetniški pisarni. Zanimalo ga je predvsem odškodninsko področje. Temu je namenil veliko delovne prakse in svojega časa. V zadnjem letniku prava, leta 2007, se je odločil, da se bo posvetil odškodninskemu pravu in bo odprl odškodninsko podjetje.

Danes deluje pod registrirano blagovno znamko Visoka odškodnina Planinšec in ima registrirane poslovne enote po celi Sloveniji.

Z odškodninskim pravom se specializirano ukvarja že 12 let. Glede odškodnin je pravno svetoval že okoli 5.000 ljudem ter spisal že več kot 1.500 odškodninskih vlog. Še veliko več jih pregledal. In še vedno ga to delo veseli in mu prinaša zadovoljstvo.

Največ časa posveti odškodninski družbi, kjer skrbi za celotni vzpostavljeni sistem, za vse od A do Ž. Je perfekcionist in ne dopusti “človeškemu faktorju” preveliko izgovorov.

Skoraj ne mine dan, da se ne bi ukvarjal z odškodninami. Praviloma vsak dan po 17. uri, ko se v pisarnah konča delovni čas, nameni svoj čas odgovarjanju oškodovancem preko maila.

Ker ima veliko izkušenj in strokovnega znanja se je odzval povabilu in bo svoje znanje delil tudi preko foruma Odškodnine za poškodbe in zavarovalnine.


Sledite nam