fbpx

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Triglavu vas nagrajuje

Novice

S sklenitvijo zavarovanja ali z odgovorom na nagradno vprašanje v tem obdobju hkrati sodelujete v veliki nagradni igri z bogatimi nagradami.

Vsi, ki sklenete dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Triglavu, prejmete bon Zavarovalnice Triglav v vrednosti 30 EUR, ki ga lahko unovčite pri obnovi ali sklenitvi kateregakoli premoženjskega zavarovanja (ugodnost velja samo do 31.12.2013). V kolikor zavarovanje sklenete prek spleta  prejmete še darilni bon v vrednosti 20 EUR, ki ga lahko unovčite v spletni prodajalni enaA.com.

S sklenitvijo zavarovanja  ali z odgovorom na nagradno vprašanje v tem obdobju hkrati sodelujete v veliki nagradni igri z bogatimi nagradami, kot so potovanje po lastni izbiri v vrednosti 2.000 EUR, iPhone 5, popoln oddih v Nebesih za dve osebi, 5 x Apple Ipad mini, bon za športanje v vrednosti 300 EUR,….

Vsi, ki v tem obdobju sklenete dopolnilno zdravstveno zavarovanje sodelujete v mesečni nagradni igri, kjer vsak mesec izžrebamo nagrajenca, ki prejme Mp3 predvajalnik.

Poleg tega boste deležni še dodatnih popustov znotraj Triglav kompleta, saj vam dopolnilno zdravstveno zavarovanje prinaša dodatne popuste .
Preverite na www.sklenidopolnilno.si.

TZZ-zdravstvo_960x290_0

Oglasno sporočilo


Sledite nam