fbpx

Donat Mg – naravni detox

Novice

Sodoben način življenja vsekakor ni balzam za človeški organizem. Zahteve okolja nas neprestano postavljajo v situacije, ki nas silijo v vse večji umski in telesni napor.

Sodoben način življenja vsekakor ni balzam za človeški organizem. Zahteve okolja nas neprestano postavljajo v situacije, ki  nas silijo v vse večji umski in telesni napor. Običajno v takih situacijah napačno reagiramo, smo v časovni stiski, napeti in nam nikakor ne uspe opraviti vsega kar je potrebno. Zvečer, preden zaspimo, razmišljamo o stvareh, ki bi jih bilo potrebno še postoriti. Za tolažbo še preveč hrane, cigareta ali alkohol…  Spremljati nas pričnejo neugoden občutek v prebavilih, bolečine v želodcu, tesnoba, napetost, zaskrbljenost, razdražljivosti, nespečnost in drugi  pokazatelji stresa.

Naše telo se je uprlo in potrebno ga je očistiti balasta tako fizičnega kot psihičnega. S tem se bomo  znebili vseh presnovnih odpadkov in ga pripravili na nove izzive.

Donat-mgNaravna mineralna voda Donat Mg  z izjemno sestavo in bogastvom mineralnih soli  nam je pri tem opravilu lahko v veliko pomoč. Donat Mg je balzam za organizem saj  zaradi višje vsebnosti hidrogenkarbonatov pomaga uravnavati kislinsko – bazno ravnotežje. Sulfati v obliki natrijevih in magnezijevih soli ugodno delujejo na prebavo. Magnezij pa prispeva k ravnotežju elektrolitov in k sproščanju energije pri presnovi. 

Donat Mg torej pospešuje izločanje balasta in tekočine iz organizma ter ugodno deluje  tako na prebavo kot na presnovo.  Zaradi bogastva mikro- in makroelementov je odličen sopotnik vsake diete in pomladanskega razstrupljanja.

Vzrokov za preobremenitev telesa z odpadnimi produkti je veliko, od ekoloških, preko vode, hrane  zdravil in sodobnega, stresnega načina življenja. Velikokrat se jim ni moč izogniti. Lahko pa storimo nekaj za svoje telo že danes, zato ne zanemarite raznolike in uravnotežene prehrane ter poskrbite za zdrav  načina življenja.

Pijte dnevno Donat Mg v količini 3-5 dl, vaša dieta bo uspešnejša, vaše telo razbremenjeno in vaš korak lahkotnejši.

 Več informacij na www.donatmg.eu

Oglasno sporočilo


Sledite nam