fbpx

»Domišljija je pomembnejša od znanja.«

Novice

Če zdaj naročite, največ dobite! Samo do konca septembra poteka naročniška akcija, v kateri si lahko kot naročnik zagotovite številne ugodnosti: darila, popuste in obročno odplačevanje.

»Domišljija je pomembnejša od znanja.«

Albert Einstein

Če imate doma otroka, potem ste zagotovo že kdaj obstali odprtih ust, ko ste ga opazovali pri domišljijski igri, ga občudovali, ko vam je razložil svoja opažanja, ali osupnili, ko je predlagal čisto svojo rešitev neke težave. Za to je ‘kriva’ domišljija, ki v otrokovem razvoju igra pomembno vlogo.

Domišljija namreč spodbuja bogatenje besednega zaklada, otroku omogoča, da si sebe predstavlja v različnih vlogah in položajih, pomaga mu reševati težave, razumeti drugače misleče ljudi in navade, predvsem pa je odlična popotnica. Ljudje, ki so imeli v otroštvu zelo razvito domišljijo, zrastejo v ustvarjalne mislece, ki zlahka rešujejo težave in v družbo vnašajo nove ideje in nove poglede na svet.

PR_cici_naslovna_613

Prav zato je pomembno, da otrok čim večkrat vstopi v svet domišljije. Z revijami Cicido, Ciciban in Cici zabavnik so vam vrata v svet domišljije na široko odprta. Te revije vas vsak mesec vabijo, da skupaj z otrokom prebirata čudovite pravljice in pesmice, rešujeta didaktične naloge in se ob tem zabavata.

Ciciban – 8 dodatnih strani nalog

Ciciban ni le otroška revija z najdaljšo tradicijo izhajanja, pač pa tudi edina večkrat nagrajena, ki s skrbno izbrano vsebino vsak mesec razveseljuje otroke od 6. leta dalje.

Pravljice, zgodbe iz vsakdanjega življenja, stripi, slikopisi, uganke, pesmice priznanih avtorjev vabijo otroke v svet branja in pisanja, čudovite podobe naših najboljših ilustratorjev pa pomagajo krepiti čut za estetiko.

PR_cici_mm_o_meni

Ker imajo otroci radi zabavne didaktične naloge, s katerimi mimogrede urijo pozornost in logično mišljenje, je letos Cicibanu dodanih kar 8 strani nalog za samostojno reševanje. In seveda Cici Vesela šola, ki spodbuja igrivo učenje.

Cicido – prva igriva revija za otroke

Cicido, revija za malčke od drugega leta dalje, nadaljuje žlahtno tradicijo starejšega brata Cicibana. Tako tudi Cicido s skrbno izbranimi pravljicami in pesmicami vabi k skupnemu branju in tkanju vezi med odraslim in otrokom, spodbuja pogovore in bogati besedni zaklad.

PR_cici_bobek_cicivs

Z zabavnimi nalogami, Cici Veselo šolo in na novo dodanimi nalogami igraje uči in pomaga krepiti pozornost, spomin in logično mišljenje.

Cici zabavnik – za možgansko telovadbo

Najboljša revija za zabavo in ustvarjanje šolarjem ponuja ugankarske naloge, miselne orehe in ustvarjalne izzive. Z zabavnimi nalogami otroci krepijo spomin in razvijajo prostorske predstave, se sproščeno spopadajo z logičnimi izzivi in dejavno preživljajo prosti čas.

PR_cici_ustvarjalnica_razlike

Cici zabavnik, ki vsak mesec preseneča še z novo kartonko in prikupnimi nalepkami, velja za odličnega spremljevalca v jutranjem varstvu ali podaljšanem bivanju.

PR_cici_darila

Naročniki revije Ciciban prejmejo kar 2 slikanici: Kekec in Bedanec ter Črvive pesmi, in 2 zgoščenki z otroškimi pesmicami. Naročniki revije Cicido bodo lahko brali kartonko s slikopisi Visoko, više – do neba in slikanico Pod medvedovim dežnikom ter poslušali pesmice na 2 zgoščenkah. Cici zabavnik pa bo svoje naročnike razveselil z albumom Spomini na šolske dni in plakatom Koliko je ura.

Če zdaj naročite, največ dobite!

Samo do konca septembra poteka naročniška akcija, v kateri si lahko kot naročnik zagotovite darila in 20 % popusta (za naročnike v šoli) oz. 16 % (za naročnike na domu).
Ne zamudite torej priložnosti za naročniški prihranek in darila. Najugodnejši pogoji naročanja veljajo samo do 30. 9. 2013. Razveselite otroka s kakovostnimi revijami in skupaj obiščite čudoviti svet domišljije, kjer je vse mogoče. Za več informacij pokličite 080 11 08 ali obiščite www.mladinska.com/revije.

Oglasno sporočilo


Sledite nam