fbpx

Dom AS – vaša zaščita pred številnimi nevarnostmi!

Novice

Si predstavljate, da se nam nevihta razbesni ravno nad hišo? Na podstrešju se nekaj zlomi s strahovitim truščem.

Si predstavljate, da se nam nevihta razbesni ravno nad hišo? Na podstrešju se nekaj zlomi s strahovitim truščem. Kmalu po stenah spalnice priteče rjavosiva voda… Če nam vihar odnese del ostrešja, naliv uniči pohištvo ali klet zalije voda, nas pošteno zaboli glava. In da imate za svoj dom pri banki najet še kredit? Takrat se zavemo, kako pomembno je, da imamo svoje premoženje primerno zavarovano in nam stoji ob strani dobra zavarovalnica.

Zato se ne zanašajte na srečo, da se vam kaj takšnega ne more zgoditi. Poskrbite za svoje premoženje in ga ustrezno zaščitite pred nevarnostmi. Zavarovanje Dom AS vam zagotavlja, da v celoti zavarujete svoj dom in premičnine v njem za nevarnosti, ki vas ogrožajo v vsakdanjem življenju (požar, izliv vode, vlom, poplave, potres …). Poleg tega pa nezgodno zavarujete tudi vse člane svoje družine, hišne ljubljenčke, glasbila in še kaj. In to vse na eni polici.

AS-dom

Pri zavarovanju stanovanjskih nepremičnin in premičnin je v zavarovanje vključena tudi brezplačna stanovanjska asistenca CORIS, ki vam omogoča, da brezplačno, brez dodatnih stroškov in poti, predvsem pa hitro, 24 ur na dan in vse dni v letu pridobite pomoč pri nujnem popravilu ali sanaciji škode, nastale v vašem domu.

Zavarovanje Dom AS vključuje najpogostejše nevarnosti po meri vsakega gospodinjstva. Obenem pa je zelo prilagodljivo, zato lahko kritja razširite tudi na druge nevarnosti, ki ste jim bolj izpostavljeni in ga prilagodite po svoji meri. Lahko tudi povišate zavarovalne vsote pri stvareh, ki so bolj izpostavljene ali več vredne. Naj vam predstavimo nekaj primerov razširitev kritij:

– ob požaru, vlomu ali ropu zavarovalnica krije tudi stroške ponovne izdelave osebnih dokumentov in stroške zaradi zlorabe bančne kartice,

– če je vaše stanovanje zaradi škode neuporabno za bivanje, zavarovalnica krije stroške najema nadomestnega stanovanja za čas sanacije oziroma popravila,

– prepih pri pozabljenem odprtem oknu je povzročil razbitje stekla. Ali se je tudi vam to že kdaj pripetilo?

Za več informacij pokličite na 080 11 10 ali na www.as.si.

Oglasno sporočilo


Sledite nam