Dobrodelna akcija ‘Poštar Pavli’ polni šolske torbe

Obvestila, Otroški svet

V dobrodelni akciji ‘Poštar Pavli’ polni šolske torbe otrok iz socialno šibkejših družin ter zbira denar za nakup učbenikov in šolskih potrebščin, in materialne prispevke v obliki zvezkov, barvic, svinčnikov ter drugih šolskih potrebščin.

V akciji Zveze prijateljev mladine Slovenije in Pošte Slovenije lahko sodelujte s finančnim prispevkom, ki ga do 9. oktobra 2018 nakažete na TRR Zveze prijateljev mladine Slovenije (UPN-obrazec dobite na pošti), ali s pošiljanjem SMS-ov na telefonsko številko 1919 s ključno besedo SMEH, s čimer prispevate 1 EUR, ali s ključno besedo SMEH5, s čimer prispevate 5 EUR.

Akcijo lahko podprete tudi tako, da šolske potrebščine, ki jih boste kupili na poštah od 2. julija do 10. avgusta 2018, podarite oz. oddate v posebej označene košare oz. pismarnice.
Poštar Pavli dobrodelnost akcija šolska torba

V dobrodelni akciji z materialnimi izdelki sodelujejo tudi podjetja Pot Ljubljana, Bimo Kranj in Sweet Randi Šempeter pri Gorici.

 

RSS Ustavi se!

 • C4
  Takratna izguba službe in nenadna smrt očeta so me pretresli do temeljev. V vrtincu zame že tako prehitrega življenjskega tempa, ki me je pogoltnil, in dodatnega šoka nisem mogla več dihati ...
 • Potlačen strah nezavedno prenašamo na potomce
  Zavedanje širšega družinskega konteksta vzorca potlačenja strahu nam daje možnost notranje biološke in psihološke osvoboditve ter omogoča, da potlačenega strahu ne prenašamo na naslednje potomce.
 • Kako preko strahov do samozavesti?
  Občasno me kontaktira kdo, ki bi želel imeti boljšo samozavest in pričakuje razrešitev svoje situacije v enem samem kratkem srečanju. Seveda je to mogoče. Toda čudeži se ne zgodijo vsak dan.
 • Moja prva ljubezen
  Klečanje na zemlji me približa tej Materi kot nič drugega. Bolj jo duham, bolj jo čutim, globlje zakopljem roke v prst, bolj se ji poklonim.
 • Moja pot do izgorelosti na grafu
  ... sledi faza psihoterapevtskega odpravljanja notranjih "moram" prisil, s spoznanjem, da se je nesmiselno do konca gnati za doseganje povečini ne lastne sreče in le kratkotrajnega zadovoljstva zase, ki bo trajalo samo dotlej ...