fbpx

dm vabi v New York na nepozabno doživetje

Novice

dm vabi na sanjski šoping in nepozabno doživetje v New York skupaj z Denisom Avdićem ter jutranjo ekipo Radia 1.

Ljubljana, 24. junij 2013 – dm vabi na sanjski šoping in nepozabno doživetje v New York skupaj z Denisom Avdićem ter jutranjo ekipo Radia 1. V primeru, da skupaj potujejo štiri prijateljice, ena potuje brezplačno. Potovanje v New York poteka v sklopu praznovanja 20-letnice obstoja podjetja dm drogerie markt v Sloveniji.

dm drži obljubo in nas ob praznovanju 20-letnice še naprej razveseljuje in ponovno preseneča. Po Povrnjenih nakupih v marcu in juniju ter nagrajevanju s petkratnimi točkami na posebej označene izdelke so tokrat pripravili nepozabno doživetje kar v New Yorku.

Želite potovati in se zabavati ter nakupovati v najbolj multikulturnem mestu na svetu? S svojimi prijateljicami se lahko pridružite sanjski ekipi in se konec novembra podate na petdnevno potovanje v New York, kjer boste lahko nakupovali na najbolj znani aveniji in v največjih nakupovalnih središčih ter doživeli utrip praznično okrašenega mesta ter se zabavali z Denisom Avdićem in jutranjo ekipo Radia 1.  Izbrali bodo tudi štiri srečne potnice in jih preobrazili v prestižnem frizerskem salonu John Frieda. Odpotovalo bo le 80 oseb, zato pohitite in si zagotovite svoje mesto na potovanju.

Več o pravilih aktivnosti najdete na dm-ovi spletni strani www.dm-drogeriemarkt.si.

Pripravite kovčke! New York prihajamo!

dm-new-york

Oglasno sporočilo


Sledite nam