fbpx

Dioptrijo odpravite še to poletje in se potegujte za nagradno potovanje v Madrid za dve osebi!

Zanimivo

Ste vedeli, da je Optical Express ena od vodilnih skupin v Evropi na področju laserske korekcije vida, z več kot 200 centri za refrakcijsko kirurgijo v Veliki Britaniji, Nemčiji in na Hrvaškem? Skupina vključuje visoke tehnološke standarde in znanje v vsakem centru skupine, prav tako v centru v Zagrebu, ki je edini Optical Express center v tem delu Evrope.

Pri Optical Expressu vam želijo pokazati, kako brezskrbno je lahko potovanje brez očal ali leč.

Laserska korekcija vida je postopek, ki izboljša vaš vid, zaradi česar ni več treba nositi očal ali kontaktnih leč. Njihove stranke z zadovoljstvom povedo, da se jim je kakovost življenja, po opravljenem posegu, zelo izboljšala in hkrati “obžalujejo”, da se za poseg laserske korekcije vida niso odločili že prej.

Do zdaj je bilo na vsem svetu opravljeno že več kot 22 milijonov posegov laserske korekcije vida, ki so ljudem spremenili življenje na bolje.

 

 

  • Veeeliki poletni popust za vse, ki se boste do konca julija odločili za lasersko korekcijo vida. Preverite tudi cene in plačilne pogoje.
  • V nagradni igri za potovanje v Madrid za dve osebi sodelujete vsi, ki boste poseg opravili med 1. in 31. julijem.
  • Vsi, ki boste poseg opravili v juliju, prejmete tudi njihovo priljubljeno brisačo za na plažo!

Doc. dr. sc. Dean Šarić, dr.med

Kaj morate vedeti o laserski korekciji vida?

–   Laserska korekcija vida je postopek s katerim se s pomočjo laserja trajno in uspešno odstranjuje kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem.
–   Postopek je neboleč.
–   Laserska korekcija vida je poseg, ki traja približno deset (10) minut.
–   Pred posegom je treba opraviti le en pregled, na katerem se ugotavlja primernost posameznika za lasersko korekcijo vida.
–   Lasersko korekcijo vida se najpogosteje opravlja z metodama – PRK in LASIK. V polikliniki Optical Express so metodi LASIK in PRK še izboljšali z uporabo diagnostičnega aparata iDesign, ki lahko odkrije tudi najbolj skrite nepravilnosti v očesu, ki se lahko odpravijo z laserjem. Postopek je tako še natančnejši in omogoča učinkovitejšo korekcijo vida.

Kdo je ustrezen kandidat za lasersko korekcijo vida?

Velika večina ljudi je ustreznih kandidatov. V povprečni populaciji je 60 odstotkov ljudi, ki potrebujejo korekcijo vida z očali ali lečami, od teh 60 odstotkov pa si ga velika večina lahko popravi z laserjem. Vsak posameznik se sam odloči, katera rešitev za odpravo dioptrije je zanj najboljša. Oseba, ki želi odstraniti dioptrijo in dioptrijske pripomočke, je najboljši kandidat. Seveda pa je izjemno pomemben predhodni pregled. Razpon dioptrij, ki jih lahko Optical Express odpravi, se je z novo generacijo laserjev močno povečal. Laserska korekcija vida je primerna za osebe, starejše od 18 let.

V letošnjem poletju ste v odličnih rokah, saj za vaš jasen pogled poskrbi Optical Express!

Sledite nam