fbpx

Digitalni posvet: Ko za volanom zavre

Dogodki, Življenjski slog

Čas je, da si priznamo, da na jutranjo konico preprosto nimamo vpliva. Prav tako ne na delo na cesti ali zastoj na avtocesti. Nismo pa nemočni, imamo vpliv. S spoznavanjem sebe, z razvijanjem sposobnosti za soočanje s stresnimi situacijami in ravnanjem v konfliktih, lahko vplivamo nase, na svoje reakcije.

Pomembno spremembo dosežemo na primer že s pravilno držo volana, pozornostjo in primerno varnostno razdaljo, z zavestno izbiro svojih odločitev in z izogibanjem »prepirom« z drugimi vozniki.

Se kdaj vprašate, zakaj nas na cesti povsem normalne situacije spravijo v stres? Zakaj nam v glavi tako hitro zavre? Zakaj se preprosto ne uspemo kontrolirati v tisti sekundi, ki lahko odloča o našem življenju? 

Odgovore na zgornja vprašanja bosta na digitalnem posvetu iskala psihologinja Julija Pelc in inštruktor varne vožnje Manuel Pungertnik.

Ker nas zanimajo vaše izkušnje in občutki, vas vabimo, da pred posvetom odgovorite na dve kratki vprašanji. Povezava do ankete.

Kako?

Pridružite se nam na digitalnem klepetu s psihologinjo Julijo Pelc, specialistko za psihološko svetovanje in inštruktorjem varne vožnje Manuelom Pungertnikom, ki že več kot petnajst let usmerja mlade in izkušene voznike k bolj strpni in varni vožnji. Spregovorili bomo, kako pomembno je na cesti izstopiti iz vloge žrtve, da ne bi sami postali žrtev. In o tem, kako to storimo v vsakodnevnih situacijah.

Kdaj?

17. 12. od 17. do 18. ure.

Več informacij in prijavnico najdete TUKAJ

Vsebino omogoča: Zavarovalnica triglav


Sledite nam