Delavnice za priprave na porod in starševstvo: “Ker se rodim le enkrat”

Dogodki, Zanimivo, Zdravje

Pridružite se delavnicam “Ker se rodim le enkrat”! … za sanjski porod ter sprejem in pozdrav svojega otroka.

Nosečnost je čudovit čas za umiritev svojih misli in občutkov, spoznavanje sebe in svojega telesa. Poznavanje sebe in svojega telesa je najboljša priprava na porod.

V času nosečnosti na površino prihaja mnogo neznank, strahov in vprašanj. Kako se bo začel porod, kako boš čutila popadke, ali porod res tako boli, kot pravijo? Kaj pa, če bi si tokrat želela drugačno izkušnjo kot prejšnjič? Kaj lahko storim?

Vabimo vas, da obiščete delavnice “Sanjski porod – ker se rodim le enkrat”, na katerih se bo v sproščenem vzdušju posvetilo vsem temam, ki vas zanimajo, saj boste z vprašanji tudi sami sooblikujete delavnico. Naučili pa se boste tudi mnogih tehnik, ki bodo vam in vašemu partnerju pomagale v času poroda.

V sklopu petih tedenskih delavnic (5 x 3 ure) se bo predelalo vse teme, ki zanimajo bodoče starše. Delavnice so zasnovane kot interaktivna srečanja, znotraj katerih udeleženci tvorno sodelujejo in sami pridejo do spoznanj prek pogovora, vprašanj in odgovorov, različnih vaj, igre vlog in drugih didaktičnih pristopov. Izkušnje in povratne informacije dosedanjih udeležencev kažejo, da je to najzabavnejši in najučinkovitejši način učenja. Delavnice so namenjene poučevanju veščin in tehnik, ne zgolj predaji informacij, ki bi jih lahko preprosto prebrali v knjigah.

Termini in teme delavnic:

1.   Sanjski porod.  (Ponedeljek, 13. november 2017 ob 17 uri)

2.   Porod brez strahu: Kako se mama in otrok počutita med porodom in kako jima lahko pomagam?   (Ponedeljek, 20. november ob 17 uri)

3.   Moje porodne želje: Sprejemanje odločitev.   (Ponedeljek, 27. november ob 17 uri)

4.   Prvi objem.   (Ponedeljek, 4. december ob 17 uri)

5.   Naš skupni prvi mesec.   (Ponedeljek, 11. december ob 17 uri)

Prijave sprejemajo na: [email protected]

Toplo vabljeni, da se jim pridružite!

Spletna stran Lupinica

FB stran Lupinica

 

RSS Ustavi se!

 • Če zmorem jaz, zmorete tudi vi!
  Ko predelam, postanem sama vrhunska terapevtka. Ko predelam, sedaj še ne, trenutno me misel na samomor preplavi najmanj petkrat dnevno. The post Če zmorem jaz, zmorete tudi vi! appeared first on Ustavi se!.
 • Čar dotika – ali dotik lahko zdravi in odpravlja stres?
  Kdaj smo v tej stresni, depresivni, anksiozni in z umom obsedeni družbi, izgubili zavedanje, da dotik pomirja, povezuje, zdravi, osvobaja? The post Čar dotika – ali dotik lahko zdravi in odpravlja stres? appeared first on Ustavi se!.
 • Zdolgočasena energija
  Pomislim, kako je darovanje energije pravzaprav dejanje, ki ga Sonce izvaja vse od svojega nastanka naprej. In da je prav v darovanju bistvo zadovoljstva. The post Zdolgočasena energija appeared first on Ustavi se!.
 • Strah, če ne bom ustrezal, me bodo zavrnili
  Za zdrav čustveni razvoj otrok potrebuje starše, ki se s strpnostjo in razumevanjem odzivajo na njegove čustvene potrebe in ga preko zgleda učijo kako ravnati s čustvi. The post Strah, če ne bom ustrezal, me bodo zavrnili appeared first on Ustavi se!.
 • Ko premagaš smrt
  Kot je že teta Pehta Kekcu nekoč povedala: »Za vsako bolezen raste rožica«. Tudi depresija in travme ter samomorilno nagnjenje je ozdravljivo. The post Ko premagaš smrt appeared first on Ustavi se!.