fbpx

Delavnica: Modrosti preteklosti za prihodnost

Dogodki, Novice, Zanimivo, Zdravoteka

Obiščite delavnico s področja zdravega življenjskega sloga, predstavitev modrosti preteklosti za prihodnost …

V soboto, 4. februarja 2017, ob 11.30 uri se v Cankarjevem domu, Klub CD,

udeležite delavnice s področja zdravega življenjskega sloga,

ki jo bo vodila dr. Mira Omerzel – Mirit.

Živimo v času vse hitrejšega in tudi nepredvidljivega spreminjanja. Vsi hlastamo za mirom ter za uvidi kako in kaj spremeniti, da nam bi življenje teklo lahkotnejše. Da bi dosegli srečo in blagostanje. Toda vse to so iskali tudi prednamci, to je davno pred nami živeči predniki različnih kultur. Izoblikovali so različna pomagala in orodja, ki pa smo jih žal v zadnjih stoletjih pozabili ali zavrgli, čeprav bi enako kot predhodnikom tudi nam lahko s pridom služila. Nismo kaj dosti drugačni od tistih, ki so živeli pred nami. Zakonitosti bivanja pa so tako povsod kot v vseh časih v bistvu enaka in nespremenljiva. Dr. Mira Omerzel-Mirit, dr. muzikologije in univ. dipl. etnologinja, zdravilka in medij, svobodna raziskovalka in pisateljica, že desetletja predstavlja ljudem zanimivo in dragoceno starosvetno izročilo Staroslovencev ter drugih ljudstev in kultur. Povezuje teorijo in prakso, znanost in duhovnost, umetniška in zdraviteljska orodja ter duhovna izročila minulih dob za prihodnost. Za boljši jutri! Na predavanju bo Mirit predstavila tudi staroslovenski trojak – zanimivo napravo za prevajanje univerzalne življenjske energije v fizični svet.

Kozmična zvočno – energijska kirurgija

Izjemno ter v svetu redko kozmično zvočno-energijsko kirurgijo opravlja Mirit ob pomoči ansambla Vedun. Mirit je medij za prevajanje Univerzalne življenjske energije v snovni svet. Za ljudi kanalizira frekvenčno-zvočne vibracijske darove, ki jih ti za ravnovesje potrebujejo. Kirurgija se odvija na vseh ravneh telesa in duha, razgrajuje čustveno-miselne in energijske blokade ter posledično ureja tudi fizično telo, odstranjuje rušilne učinke stresa in nemira ter pospešuje duhovno rast, kar omogoča tudi sprejemanje jasnih misli, potrebnih uvidov in vizij za vsakodnevno življenje.

Cena vstopnice: 15 EUR

Predavanje poteka v sklopu 3. Festivala celostnega zdravja DAO YAH. Kako na Festival?

O festivalu

Festival DAO YAH se zagotovo umešča v koledar prireditev, ki jih je potrebno obiskati vsem, ki bi radi storili zase in svoje zdravje nekaj več ter si zagotovili zdravo in kvalitetno življenje s pomočjo znanj tradicionalne kitajske in indijske (ajurvedske) medicine in homeopatije. 3.Festival je podnaslovljen Življenjska obdobja in zdravje – telesno in duhovno z bogato ponudbo predavanj v dvoranah in na odprtem odru, prodajno razstavo ponudnikov certificiranih izdelkov in storitev, delavnicami (joga, taj či, či gong …), vegansko restavracijo, tematskimi koncerti in gledališko predstavo. Od 3. – 5. februarja 2017 bo potekalo pravo festivalsko dogajanje, ki bo Cankarjev dom prelevilo v središče zdravja.

DAO – kitajsko pot, sinonim za kitajsko tradicionalno medicino

Y – joga

A – ajurveda

H– homeopatija


Sledite nam