fbpx

Debeli Rtič – Namig za aktivne družinske počitnice

Novice, Zanimivo

Zdravilišče Debeli rtič se nahaja na južnem predelu istoimenskega polotoka, med oljčniki in vinogradi, zaščiten pred mrzlimi vetrovi s severa in več kot 2300 sončnimi urami letno predstavlja in z …

Zdravilišče Debeli rtič se nahaja na južnem predelu istoimenskega polotoka, med oljčniki in vinogradi, zaščiten pred mrzlimi vetrovi s severa in več kot 2300 sončnimi urami letno predstavlja in z izjemno blagodejno mikroklimo predstavlja idealno mesto za družinski oddih.

rtic-1

Aktivni – z Zdravkom ribico!

Zdravko ribica pooseblja aktivni duh zdravilišča, saj je njegov moto ‘kdor giba je zdrav ko riba’.  Vabljeni, da se skupaj sprehodimo po čudovitem parku Debelega rtiča in spoznamo nekaj čudovitih kotičkov.

Strokovnjaki so si enotni, da gibanje na svežem zraku pripomore k izboljšanem vsesplošnem počutju – boljši koncentraciji, kvalitetnejšemu spancu, učinkovitejšemu spopadanju s stresom, kar in boljšemu zdravju. Rdeča nit animacijskih programov so različne gibalne aktivnosti, primerne za vse starosti.

rtic-2

nogometIgrišče za nogomet

Radi igramo nogomet! Preverite se v spretnosti z žogo na nogometnem igrišču z umetno travo. Pri lovljenju sape lahko uživate v čudovitem razgledu na morje – s Piranom v ozadju!

igrisceIgrišče iz recikliranih gum

Tek, skakanje, lovljenje po labirintu, sestavljenih iz kar 400 recikliranih gum je glavna odlika Axle igrišča. Otroci se pri tem neizmerno zabavajo, hkrati pa krepijo koordinacijo in splošno kondicijo.

 trim-stezaTrim steza

V zadnjem času zaradi svoje učinkovitosti ponovno pridobivajo na veljavi različne vadbe, pri katerih vaje izvajamo z uporabo lastne teže. Če se želite preizkusiti, je to prava stvar – s 16 postajami in razgibanem terenu je lahko idealen začetek dneva!

igrisce-mivkaIgrišča za košarko in odbojko na mivki

Tik pred borovim gozdičkom se nahajajo igrišča za odbojko na mivki in košarko – ideja za aktivno preživljanje popldneva.

 

Začaran gozdiček in čutna pot za najmlajše

Za najmlajše je popolnoma poskrbljeno –  varna okolica in različni tematski kotički so kot nalašč za brezskrbno preživljanje prostega časa.  V začaranem gozdičku prebivajo palčki – legenda pravi, da če smo 5 minut prav pri miru in tiho, bomo srečali pravega palčka! Utrujeni od vseh vtisov se sprehodimo še po čutni poti, ki je namenjena odkrivanju narave  s pomočjo čutov.

ribice

 

Plavanje v vseh letnih časih

ribice-2

Skok v morsko vodo v vsakem letnem času? Seveda –  čez poletje v morje ali bazen na obali, v hladnejših dneh pa je na voljo pokrit bazen z ogrevano morsko vodo v centru zdravja in dobrega počutja Arija kjer je prava oaza sprostitve: starši se lahko odločijo za obisk savn s kromoterapijo, ki bo poskrbela za popolno relaksacijo ali pa poskrbijo za regeneracijo z masažami ali kopelmi. Otroci bodo medtem z različnimi tematskimi igrami spoznavali prečudovito floro in favno naravnega parka Debelega rtiča.

Toplo vabljeni, za vse dodatne informacije pa so vam na voljo na telefonski številki 05/909 70 00 ali na elektronskem naslovu [email protected], novosti pa lahko spremljate na naši spletni strani www. zdravilisce-debelirtic.org.

Se vidimo!

Oglasno sporočilo


Sledite nam