fbpx

Darilni paketi Select Box

Novice

Prav gotovo vsak z veseljem pokloni darilo in s tem pričara nasmeh na obrazu obdarovanca. Naj bo to rojstnodnevno darilo, darilo za dan žena, božično, novoletno ali poslovno darilo …

Enostavno in izvirno obdarovanje s katerim ne morete zgrešiti

Prav gotovo vsak z veseljem pokloni darilo in s tem pričara nasmeh na obrazu obdarovanca. Naj bo to rojstnodnevno darilo, darilo za dan žena, božično, novoletno ali poslovno darilo, darilo za moške ali ženske, vsak se je prav gotovo že znašel v zadregi, kaj zopet pokloniti. Select Box darilni paketi vas lahko rešijo iz marsikatere zagate, tudi tik pred zdajci, ko že hitite na rojstnodnevno zabavo, ali pa ste pozabili, da je ravno danes dan žena ali ima vaša bližnja oseba ravno danes rojstni dan ali kakšen drugi pomemben jubilej. Zakaj so torej darilni paketi Select Box tako priročna rešitev?

S Select Box darilni paketi boste lahko zadovoljili prav vsak okus, pa naj bo obdarovanec še tako zahteven. Na izbiro imate 13 različnih darilnih paketov, ki skupaj ponujajo več kot 900 doživetij. V različnih cenovnih kategorijah (od 24,80 eur do 129,80 eur) lahko izbirate med različnimi tematskimi paketi, naj bodo to kulinarična razvajanja, razna lepotna negovanja in spa ponudba, področje turizma in nočitev, športni in adrenalinski izzivi ali posebna premium ponudba za najzahtevnejše. Nekateri paketi so primerni tudi za dve osebi, kar predstavlja odlično odločitev, če si želite z ljubljeno osebo skupaj privoščiti nekaj razvajanja.

select-box-darila

V lično zapakiranih darilnih paketih  je priložen obsežen katalog doživetij, ki vključuje doživetja različnih cenovnih razredov, ponudbo pa lahko preverite tudi na spletni strani Select Box. Ponudniki se nahajajo na področju cele Slovenije, v turistično zanimivih predelih Hrvaške, nekaj pa jih je tudi v Srbiji. Ko podarite določen darilni paket, lahko nato obdarovanec sam izbere ponudnika, ki mu najbolje ustreza – glede na lokacijo ali določeno storitev, ki jo ponuja. Tudi če boste morda nekoliko zgrešili pri izbiri paketa, lahko obdarovanec vedno prehaja med različnimi paketi istega cenovnega razreda.

Oglasno sporočilo


Sledite nam