fbpx

Dan odprtih vrat Centra Karitas Bertoki

Dogodki

Vabljeni v mesecu novembru, ki je mesec preprečevanja zasvojenosti in ob prihajajočem Tednu karitas na dan odprtih vrat Centra Karitas Bertoki, ki bo v torek, 18.11.2014 …

Škofijska karitas Koper – program Pomoč brezdomcem, Zavod Karitas Samarijan s programom Vrtnica – socialna rehabilitacija oseb s težavmi zaradi zasvojenosti z alkoholom in Zavod Pelikan Karitas – program Pomoči in celodnevnega bivanja za zasvojene – sprejemni center Bertoki vabijo v mesecu novembru, ki je mesec preprečevanja zasvojenosti in ob prihajajočem Tednu karitas na dan odprtih vrat Centra Karitas Bertoki, ki bo v torek, 18.11.2014 v dopoldanskem času od 9h do 11h, ob 9.30  se bomo skupno predstavili vsi trije programi, ki v Centru Karitas Bertoki delujemo.

Iz Bertokov bo voden odhod (z lastnim prevoznim sredstvom) do stanovanjske skupnosti Programa Vrtnica –socialna rehabilitacija oseb s težavami zaradi zasvojenosti z alkoholom v Truške št. 5 (ob cerkvi), kjer bo dan odprtih vrat od 12h do 13.30 in (brez vodenja) popoldne od 15h do 17h.

Obenem bo dan odprtih vrat v Skupnosti Srečanje v Vremah – terapevtske skupnosti (komuna) na naslovu Vremski Britof 26 popoldne od 13h do 17h.

Možnost parkiranja

Ker imamo pred našim Centrom Karitas zelo malo prostora, vas obveščam, da je možno parkirati na peščenem parkirišču KS ob vrtcu.

Kako do njega?

Ko pridete v Bertokih z avtoceste v krožišče, izberete izvoz za Pobege oz. Sveti Anton (če pridete iz ljubljanske strani je to 2. izvoz, če pa s koprske strani avtoceste pa 1. izvoz iz krožišča).

Nato zelo hitro (cca. 80 metrov) – v prvem manjšem križišču zavijete levo, (desno se zavije na staro cesto za Koper), in tukaj takoj na levi strani (pri kontejnerjih za ločeno zbiranje odpadkov) – še pred vrtcem, zagledate peščeno parkirišče.

To je zelo blizu našega centra Karitas Bertoki.

Pri trgovini oz. pri Zadružnem domu je tudi parkirišče, vendar je namenjeno kupcem in je parkiranje tam plačljivo.

Po mnenju uredništva


Sledite nam