fbpx

Da bodo vaši otroci varni na šolskih hodnikih

Dom & prosti čas, Družina, Zdravje, Zdravje otrok, Življenjski slog

Otroci so hitri, nepazljivi in tudi ne vidijo nevarnosti, tako kot jih mi. Čeprav smo optimisti, je prav, da poskrbimo in zaščitimo otroke, če slučajno pride do nesreče. Zato so tu zavarovanja.

Otroci se bodo kmalu vrnili v šolske klopi, nekateri bodo šolski prag prestopili prvič. Šola je zakladnica znanja, kraj, kjer se sklepajo prijateljstva in rodijo prve ljubezni. In tudi nekaj skrbi, predvsem za starše. Ker nesreča nikoli ne počiva, se jih veliko zgodi tudi na šolskih hodnikih, pri uri športne vzgoje. Če pa je otrok še športnik, je možnost za nesreče še večja. Otroci so hitri, nepazljivi in tudi ne vidijo nevarnosti, tako kot jih mi. Čeprav smo optimisti, je prav, da poskrbimo in zaščitimo otroke, če slučajno pride do nesreče. Zato so tu zavarovanja.

Nezgodno zavarovanje otrok in mladine Pošte Slovenije je namenjeno otrokom, dijakom in študentom do 26. leta. V primeru poškodb, operacij, bolnišničnega zdravljenja poskrbimo za dodatno finančno varnost.

Zavarovanja so še posebej oblikovana za primere nesreč s hujšimi posledicami, saj je temeljni namen sklenitve nezgodnega zavarovanja ustvarjanje finančne varnosti za odpravo posledic morebitne nezgode.

Zavarovanje krije nezgode 24 ur dan kjer koli, tako doma, v tujini in med počitnicami. Poleg tega pa velja tudi za registrirane športnike do 18. leta, saj krije tudi poškodbe v času treningov in tekem.

Več o paketih in zavarovanjih, si lahko preberete tukaj.

Za sklenitev zavarovanja potrebujete osebni dokument in davčno številko otroka.

 

 


Sledite nam