Čudovito je biti ženska

anonimni uporabnik, 05. oktober 2016
GibanjeOstalo

Ženske smo najlepša bitja. Naša vloga je pomembna. Žal to dnevno pozabljamo in si ne dovolimo uživati v dnevnih …

Biti ženska je nekaj čudovitega. Vsako obdobje življenja prinese nekaj novega, nekaj drugačnega. Spreminjamo se tako telesno kot čustveno.

Pri učenju vadb vedno izhajam iz sebe, le tako lahko znanje podajam kar se da iskreno in pravilno.

Sem 41 – letnica, žena in mati dveh otrok. Moje življenje se že od nekdaj srečuje z različnim gibanjem. Najdlje se zadržujem v dvoranah za individualno ali skupinsko vadbo.

Moje telo potrebuje vadbo, ki telesu ohranja gibljivost, vzdržuje globoko moč trupa in vrača gibanju eleganco. Od nekdaj sem zaljubljena v gibanje. Tako, da si ne znam predstavljati živeti brez glasbe. Vibracija dihanja in potovanje misli mi je premalo:). Potrebujem vibracijo glasbe in vibracijo glasu, da me sprosti, da me umiri, da se lažje srečam sama s seboj.

Vrsto let učim in vadim pilates, ki mu velikokrat dodam elemente joge. Zadnjih nekaj let, se spoznavam z učenjem Body danca, ki je del senzualnega plesa ob drogu.

martina1

Ženske smo najlepša bitja. Naša vloga je pomembna. Žal to dnevno pozabljamo in si ne dovolimo uživati v dnevnih rutinah, ki so za nas tako zelo pomembne le zato, da smo.

Ena izmed teh rutin je gibanje. Podpišem gibanje, ki žensko telo ohranja elegantno, nežno in še vedno dovolj čvrsto.

Predstavljam vam Body dance. 60 minutna vadba, ki telesu s pomočjo neskončnega, povezanega gibanja vrača gibljivost. Body dance se naslanja a filozofijo pilatesa, rutino joge in neskončni užitek senzualnega giba skozi ples.

Glavna elementa sta žensko telo in glasba. S pomočjo nežne glasbe umirjamo in sproščamo telo, prebujamo čustveno žensko globoko v sebi, vračamo nasmeh na usta in uživamo. Uživamo v trenutku svobode, v trenutku, ko smo pomembne le me, v trenutku, ko zapremo oči.

Dvorana, ob soju sveč nam pomaga,da se lažje sprostimo,da nas ne moti nihče, ki sedi v dvorani.

Pri Body dancu  je fokus na gibu, na gibu, ki ga ples vodi ob čudovitih vibracijah glasbe, ki na telo deluje kot najlepša masaža misli. Ob spremembi telesa in zavedanja sebe se čustvena ženska se prebuja in oživlja. Dovolimo si živeti in čutiti lepše.

https://www.youtube.com/watch?v=9BpmlHI2NV4

tspot

 

Več novic

New Report

Close