fbpx

Challe Salle in Lepa Afna skupaj?

Obvestila

Ne, na zvezdniški sceni nimamo novega para, pač pa bosta z novim šolskim letom Challe Salle in Lepa Afna, krasila zvezke, svinčnike, peresnice in vse šolske potrebščine, ki si jih katerikoli osnovno- in srednješolec lahko zaželi.

Challe Salle kdo?

Slovenski reper s 33 miljoni ogledov na Youtube. Tisti, ki vas po radiu vedno vabi na kavo, da si ga vzamete lagano, vzamete lagano. Ampak ne, ko pride do šolskih zadev!

”Uspeh ni slučajnost” pravi Challe. ”Uspeh je kombinacija trdega dela, truda, odrekanja, učenja, znanja in ljubezni do tega kar počneš.”, zato Challe Sale upa, da vam bo s to linijo šolskih potrebščin pomagal na poti do uspeha in uresničitvi sanj.

Pa Lepa Afna?

Slovenska Youtube vlogerka s 50 tisoč sledilci. Včasih deli kaj je kupila v trgovinah z ličili in oblačili, včasih kaj je raziskala na Tajskem. Njena nova šolska kolekcija je v celoti v rdeče in roza barvah, v točno taki obliki, kot bi si jih želela Lepa afna, ko je bila še šolarka.

Vse te super šolske potrebščine so ekskluzivno na voljo le v Mercator nakupovalnih centrih od 17.6.2019 naprej. GUD VAJB zvezki in super lepe peresnice kolekcije Lepa Afna pa že čakajo na vas.

SUPER KJUT” nagradna igra

Lepa afna samo 5 med vami vabi na pravo posebno srečanje. Kako si zagotoviš svoje mesto?

Izvedi tu: https://www.mercator.si/aktualno-pri-sosedu/sola-2019/lepa-afna/#nav-main


Sledite nam