fbpx

Oblikovanje telesa s SomatolineCosmetic

Novice

Ali poznate razliko med maščobo in celulitom? Ali ste vedeli, da gre pri vsakem za drugačne fizične potrebe?

Stomatoline

Celulit in nakopičene maščobne obloge

Ali poznate razliko med maščobo in celulitom? Ali ste vedeli, da gre pri vsakem za drugačne fizične potrebe?

Kaj je celulit?

Celulit je maščobno tkivo, ki ga je v primerjavi z navadno maščobo zelo težko odpraviti. Je želatini podobna snov sestavljena iz maščobe, vode in odpadkov, ujeta tik pod kožo. Počasi tekočina postaja gostejša, koža pa se vse bolj guba in dobi videz “pomarančaste kože”. Ko pa je tekočina že tako gosta in vozlički trdi, nastanejo luknjice in zatrdline. Celulit je posledica načina življenja, naredi pa se v večini primerov zaradi nezdrave prehrane, kajenja in premalo gibanja.

celulit   celulit 

Kaj so maščobne obloge?

Adipociti oziroma maščobne celice, ki se nahajajo v podkožnem maščevju, povzročajo skladiščenje oziroma kopičenje maščobe (maščobne obloge) in se kasneje sproščajo za proizvajanje energije. Najnovejša znanstvena dognanja dokazujejo, da se maščobne celice lahko množijo le v času razvijanja, po tem času pa njihovo število običajno ostane nespremenjeno, spreminja se samo njihov volumen glede na količino nakopičene maščobe.

celulit

OBLIKOVANJE TELESA S SOMATOLINE COSMETIC 20 % UGODNEJE V LEKARNA24UR

V Lekarna24ur – www.lekarna24ur.com – so pripravili posebno spletno akcijo, in sicer do 30. 11. 2012 prejmete izdelke SomatolineCosmetic 20 % ugodneje, ob naročilu izdelkov SomatolineCosmetic prejmete tudi DARILO: brisačo.

Za preoblikovanje postave so v Lekarna24ur na voljo izdelki SomatolineCosmetic s sebi lastnimi kombinacijami aktivnih učinkovin. Tretma za Vitkejšo Postavo Intenziven Nočni za tiste z nakopičeno maščobo na stegnih in zadnjici ter željo po hitrem rezultatu. Tretma Trebuh in Boki za vse s hruškasto obliko postave in TotalBody Gel za vzdrževanje pridobljenih rezultatov in učvrstititev mlahave kože tudi na rokah. Učinkovitost izdelkov iz linije SomatolineCosmetic dokazujejo klinično-instrumentalni testi neodvisnih institutov in več kot milijon zadovoljnih uporabnic po vsej Evropi.

Vabljeni v Lekarna24ur.

Stomatoline 

lekarna24 

 Oglasno sporočilo


Sledite nam