fbpx

Če gre za zdravje, želim pred nakupom preizkusiti

Novice, Zanimivo, Zdravoteka

Medicinski pripomoček za domačo uporabo z visokim učinkom, brez neželenih stranskih učinkov ter preprosto uporabo.

Vsem je poznano, ko smo v dobri veri, da je za nas zdravo in dobro, nekaj kupili, zdaj pa tega ne uporabljamo in se nabira prah. Ali pa še slabše, da sploh ne vemo kam smo pospravili. In koliko denarja smo zapravili za te stvari!

Da se vam to ne bi ponovno zgodilo, smo poiskali medicinski pripomoček, ki ga lahko pred nakupom preizkusite.

Podjetje Magus – terapija že od leta 2009 nudi najem medicinskega pripomočka za magnetno terapijo, ki so jo razvili in izdelali v Sloveniji. Magus blazina je testirana tudi na Ukc Maribor, vendar vseeno priporočajo, da se na lastni koži prepričate, ali koristi tudi vam.

cover-magus-olga

Pri čem pomaga Magus blazina:

  • Bolečine v sklepih (obraba, revma, artritis …)
  • Težave s hrbtenico (išijas, lumbago, zožan spinalni kanal …)
  • Osteoporoza
  • Zlom kosti
  • Krepitev imunskega sistema, boljši spanec, boljše počutje
  • Pospešitev obtoka
  • Športne poškodbe
  • Degenerativne spremembe v sklepih in hrbtenici

Najem Magus blazine

Sistem najema je prav poseben, saj vam nudijo strokovno svetovanje, če je potrebno pa se o vašem zdravstvenem stanju posvetujejo z zdravniki. Dostava je strokovna in zelo priročna, ker vam Magus blazino pripeljejo na dom, da vam jo namestijo in pokažejo, kako jo uporabljati. Predpišejo vam terapijo, glede na vaše težave oz. želje. Ko se dogovorite, kako boste medicinski pripomoček uporabljali, vas še dodatno spremljajo in so vam na voljo za dodatna vprašanja. Nikoli vas ne prepustijo samemu sebi, vedno vam nudijo podporo.

Najem je možen za 4, 6 in 8 tednov. V tem času zagotovo ugotovite kako magnetna terapija deluje na vaše telo oziroma koliko vam pomaga. Na podlagi izkušenj in učinkov se odločite ali blazino Magus vrnete ali se dogovorite za odkup. Dobra stvar najema je, da se najemnina, ki ste jo plačali, odšteje od cene in tako niste na izgubi, če ste ugotovili, da je ta terapija prava za vas in vaše družinske člane.

magus-olga-photo-20

Magnetna terapija v domačem okolju

Magnetno terapijo uporablja vsak oddelek za fizioterapijo v zdravstvenih ustanovah; vse več pa je tudi uporabnikov, ki si želijo lajšati zdravstvene težave, kar doma. Ne želijo si vožnje do fizioterapevtov ali maserjev; preko zdravstva dobimo tudi vedno manj fizikalnih terapij. Magus blazina je odlična rešitev za domačo uporabo, saj ima visok učinek, nima neželenih stranskih učinkov in uporaba je preprosta.

Če si želite brezplačnega strokovnega svetovanja o svojem zdravstvenem stanju in magnetni terapiji Magus ali bi želeli magnetno terapijo preizkusiti, jih kontaktirajte.

slika-velikamalakontrola_org-3


Sledite nam